Oyuncu Başak Sayan, Kurban Bayramı'nı hedef aldı! Skandal sözler...

Oyuncu ve yazar Başak Sayan, Kurban Bayramı'na ilişkin tepki çeken paylaşımlar yaptı. Kurban Bayramı'na 'hayvan katli' diyen Sayan, "Kurban kesmeyi İslam’ın şartı sananların yaşadığı ülke… Bazen ne işim var burada diyorum" dedi.

Oyuncu Başak Sayan, Kurban Bayramı'nı hedef aldı! Skandal sözler...
Oyuncu Başak Sayan, Kurban Bayramı'nı hedef aldı! Skandal sözler...
GİRİŞ 30.06.2023 10:50 GÜNCELLEME 30.06.2023 11:12
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Her yıl Kurban Bayramı döneminde televizyon ekranlarında ve sosyal medyada nefret dolu söylemler sarf ediliyor. Şarkıcılar, oyuncular sık sık kurban ibadetini hedef alıyor.

Bu yıl da Kurban Bayramı'nın gelmesiyle birlikte benzer tartışmalar yeniden başladı. Kurban ibadetine karşı çıkan isim bu kez oyuncu ve yazar Başak Sayan oldu.

PAYLAŞIMI TEPKİ ÇEKTİ

Yaprak Dökümü'ndeki Ceyda karakteriyle adını duyuran ve dizinin final yapmasının ardından ünlü projelerde yer almayan Sayan, kitap yazmaya başladı.

Sosyal medyayı aktif kullanan Sayan, bayramda tartışma yaratacak bir paylaşımda bulundu.

"KİMSENİN BAYRAMINI KUTLAMIYORUM"

Sayan, şu ifadeleri kullandı:

Kimsenin bayramını kutlamıyorum. Zira benim için hayvanlara zulmün bayramı olmaz. Adı bile kurban. Şaka gibi. Bunu yapanların vicdani sorunu vardır. Hiç kimsenin kurban bayramı kutlu olmasın.

Kurban kesmeyi İslam’ın şartı sananların yaşadığı ülke… Bazen ne işim var burada diyorum… İlk emri Oku olan dininin şartlarında hayvan katli olduğunu sanıyor. Dahası bunun emir olduğunu zannediyor.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 44
  • Tarsuslu 9 ay önce Şikayet Et
    Ay ne olur gitme hatirim kalir dengesiz simarik cehennemin dibine kadar yolun var küstahhhhh gidecek adam gideceyim demez defol
    Cevapla
  • Yilmaz 9 ay önce Şikayet Et
    Defol git hindistana orada ineklere taparlar sende zaten oraya laiksin
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Bu tür insanlar Müslümanlık la hiç alakası yok. Bunlar dinsiz, isterler ki herkes onların gibi olsun. Kendi görüşlerini empose etmek istiyorlar bütün millete. Siz dinsizler bizim dini bayramlarımızı kutlamamanız ne yazar.
    Cevapla
  • Fatih 9 ay önce Şikayet Et
    Halkına, halkın değerlerine bu kadar yabancı sözde sanatçılar başka hiçbir ülkede yoktur herhalde. Sanatı ile oyunculuğu ile gündeme gelemeyenler, içinde yaşadığı toplumun değerlerine hakaret ediyor. Bunların oynadığı hiçbir dizi seyredilmemeli, haber yapılmamalı
    Cevapla
  • Yılmaz 9 ay önce Şikayet Et
    Kendini sanatçı zanneden zevat. Sevmediğiniz bu ülkede yaşamak zorunda değilsiniz. İstediğiniz yere gidebilirsiniz
    Cevapla
  • Recep kök 3 ay önce Şikayet Et
    Bu kendini sanatçı zannediyor sanatçı milletin aynası olması lazım ama bunun gibi sanatçı tiplemeleri nerede yaşadıklarını bilmiyor bunlar gibi düşünenlerin bilmiyorlar burası TC bunlara fazla özgürlük verdin mi bular herşeyi konuşur burası bir İslam devleti eğer sevmiyorsan burayı terk et hayvanlara tapan ulkeye gidebilirsin biz hiç üzülmeyiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çin’de felaketi! Guangzhou eyaleti savaş alanına döndü! Halka peş peşe uyarı
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!