Gelibolu’da sırt çantasından 90 gram skunk çıktı: 2 gözaltı

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde polis ekipleri bir kişinin sırt çantasında 90 skunk bitkisi ele geçirildi. 2 şüpheli gözaltına alındı.

Gelibolu’da sırt çantasından 90 gram skunk çıktı: 2 gözaltı
Gelibolu’da sırt çantasından 90 gram skunk çıktı: 2 gözaltı
GİRİŞ 02.07.2023 10:40 GÜNCELLEME 02.07.2023 10:40

Gelibolu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede uyuşturucu madde satışına yönelik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu çerçevede saha çalışmalarını sürdüren ekipler, GBT sorgusu sırasında M.T. isimli kadının açık olan sırt çantasında 90 gram skunk bitkisi ele geçirdi.

Şüphelinin yanında bulunan C.C. ise ekiplere uyuşturucu madde kullandığını belirterek, bu maddenin kendisine ait olduğunu belirtti. Gözaltına alınan 2 şüpheli, Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği’ne götürüldü. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar