Kayıp Alzheimer hastası 2 gün sonra bulundu

Kahramanmaraş'ta 2 gündür kayıp plan Alzheimer hastası Hasan Bilgiç (85), jandarma ekipleri tarafından bulundu.

Kayıp Alzheimer hastası 2 gün sonra bulundu
Kayıp Alzheimer hastası 2 gün sonra bulundu
GİRİŞ 03.07.2023 16:18 GÜNCELLEME 03.07.2023 16:18

Merkez Onikişubat ilçesinin kırsalındaki Büyüksır Mahallesi’nde yaşayan Hasan Bilgiç, cumartesi günü ayrıldığı evine bir daha dönmedi. Alzheimer hastası olan Bilgiç'i aramaya çıkan yakınları, Bilgiç’i bulamayınca 112'den yardım istedi. İhbarla bölgeye yaklaşık 60 kişilik jandarma ekibi sevk edildi.

Jandarmanın iz sürme köpekleri ve dron ile 2 gün süren arama çalışmaları sonunda Hasan Bilgiç, evinden yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta Kovukçınar mevkisindeki dere yatağında bulundu. Bilgiç, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere ambulansla hastaneye götürüldü.

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
PYD elebaşı Salih Müslim'in eşinden teröristbaşı Abdullah Öcalan hakkında skandal ifadeler
Türkiye’nin en kalabalık ilçeleri açıklandı