Arnavutköy'de kasap dükkanından aldıkları 90 bin lirayı geri getirdiler

Arnavutköy'de et almak için girdikleri kasapta, dükkanın 5 günlük hasılatı olan 90 bin liranın içinde olduğu poşeti alarak kayıplara karışan 3 kişi, parayı bugün emniyete teslim etti.

Arnavutköy'de kasap dükkanından aldıkları 90 bin lirayı geri getirdiler
Arnavutköy'de kasap dükkanından aldıkları 90 bin lirayı geri getirdiler
GİRİŞ 03.07.2023 23:15 GÜNCELLEME 03.07.2023 23:15
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde 3 kişi tezgah üzerinde bulunan alışveriş poşeti ile içi para dolu poşeti alarak dükkandan çıkmıştı. Olay basına yansıyınca parayı alanlar, 90 bin lirayı emniyete teslim etti. İş yeri sahibinin şikayetçi olmadığı 3 kişi, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. 

"EMNİYET PARAYI TESLİM ETTİ" 

İşletme ortaklarından Önder Çapan, "Öncelikle buradan Arnavutköy Emniyet teşkilatına teşekkür ediyorum. Emniyet teşkilatı gece gündüz bu işin peşini bırakmadı. Çalıştı çabaladı ve arkadaşlara ulaştı. Akşamüstü arkadaş kasaları topluyor. Paraların hepsinin sayımını yapıyor ve bir poşete koyuyor. Poşete koyduktan sonra tezgaha koyuyor o sırada parayı götüren arkadaşlar müşteri olarak geliyorlar alışveriş yapıyorlar. O arada da dalgınlıkla niyetlerini bilmiyoruz ama 'Biz bu parayı bilerek almadık' diyorlar. Basına düştü bu olay, emniyet de yerlerini tespit etmişti. Emniyet bize parayı teslim etti. Paranın tamamını almış olduk" dedi. 

"ÖZÜR DİLEDİLER; ŞİKAYETİMİZDEN VAZGEÇTİK" 

Çapan "Biz şikayetimizden vazgeçtik. Sonuçta paramızı da getirdiler öyle ifade ettiler. Özür dilediler. Normalde paranın oraya konulmaması gerekiyor ama Volkan kardeşimiz orada bir dalgınlık yaşamış. Onlar da onun boşluğundan faydalanmış poşeti alıp götürmüşler. Bundan sonra kendisi daha dikkatli olacaktır zannedersem. Paranın tamamını eksiksiz bir biçimde iade aldık. Sizin de büyük katkınız oldu. Bizi arayanlar da oldu size de ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Çapan, "Önerimiz şu, mağazanızı kapatın kepenklerinizi indirin ondan sonra paranızı sayacaksanız sayın, çantanıza koyun. Mağaza açıkken paraları ortada bırakmamak lazım" şeklinde konuştu.

Volkan Dinler'in üzüldüğünü ifade eden Önder Çapan, "Kendisi gerçekten çok üzülmüştü. Para gelince o da mutlu bizler de mutluyuz." dedi.

 

KAYNAK: DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • vedo 9 ay önce Şikayet Et
    iste bu para mutluluk verir
    Cevapla
  • rizeli 9 ay önce Şikayet Et
    helal kazan geri döndü allaha şükürler olsun helal kazananın rıskı gesılmez
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    5 günlük hasılat 90 bin TL, vay be sanki kuyumcu dükkanı
    Cevapla
  • ben 9 ay önce Şikayet Et
    sen kuyumcuya en son 10 yıl önce mi gittin kardeş.
    Cevapla
  • ÇANKIRILI 9 ay önce Şikayet Et
    300 kg et parası sen neyin kafasını yaşıyon...
    Cevapla
  • miafir 9 ay önce Şikayet Et
    Yapılan hatadan pişmanlık duymak ve dönmek çok önemli ve değerlidir..İnsanlar her türlü melaneti işliyor da en ufak vicdan azabı duymuyorlar..Toplumsal yozlaşma had safhada..Böyle bir dönemde işledikleri hatadan samimi şekilde pişmanlık duyup dönenleri ödüllendirmek lazım ki diğer insanlara da örnek olsunlar..
    Cevapla
  • Doğu-Batı 9 ay önce Şikayet Et
    Anladık; parayı çalanlar, para sahibinin şikayetçi olmaması sebebiyle ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılmış. Eeee kamu davası ne olacak. Bu insanların vicdanını yaralamıyor mu?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Almanya'da 175 milyon TL dolandırdı, Türkiye'de lüks içinde yaşıyor
Fide dağıtımında 5 bin kişi, kuyruk oluşturdu