Oyuncu Taşpınar taburcu edildi, işte son hali!

Kurtlar Vadisi dizisindeki "Cevat Akarsu" rolüyle tanınan ve sahte içki nedeniyle kaldırıldığı hastanede entübe edilen Şekip Taşpınar'dan güzel haber geldi. Sağlık durumu iyiye giden oyuncu, taburcu edildi.

Oyuncu Taşpınar taburcu edildi, işte son hali!
Oyuncu Taşpınar taburcu edildi, işte son hali!
GİRİŞ 05.07.2023 17:48 GÜNCELLEME 05.07.2023 17:48
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yıllar önce yayımlanan Kurtlar Vadisi dizisindeki "Cevat Akarsu" rolüyle hafızalara kazınan Şekip Taşpınar, sahte içki nedeniyle 8 Haziran'da evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Yoğun bakıma alınarak entübe edilen oyuncudan beklenen haber geldi ve tedavisinin ardından taburcu edildi. Zorlu bir süreçten geçen oyuncunun verdiği kilolar ise görenleri şaşırttı.

Günler sonra Instagram hesabından paylaşım yapan oyuncu, son halini paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili Dostlar, bildiğiniz gibi 8 Haziran akşamı yoğun bakıma kaldırıldım. Sevgili eşim Berna için de benim için de oldukça zorlu bir süreçti. Cevap veremesem de desteğiniz, dualarınız, güzel dilekleriniz çok anlamlı ve değerliydi. İyi ki varsınız. Yoğun bakımdan servise çıktığım güne, servisten evime kavuştuğum 4 Temmuz gününe kadar tıbbi bilgileriyle bir o kadar da insani destekleriyle beni sağlığıma kavuşturan Muğla Sıtkı Koçman Üniv. Eğt. Arş. Hastanesi'nin tüm personeline minnettarım."

''ARTIK EVİMDEYİM, GÜÇ TOPLUYOR OLACAĞIM"

"Hastane sürecimde yaptığı ilkeli, etik haberlerle hem kamuyu bilgilendiren hem desteğini esirgemeyen basın emekçisi gazeteci arkadaşlarım sizlere de çok teşekkür ediyorum. Artık evimdeyim ve bir süre daha dinlenmem gerekecek. Aramalarınıza dönemez, mesajlarınıza cevap veremezsem ne olur gönül koymayın dostlar. Benim için verdiğiniz her emek çok kıymetli. Birlikte daha güzel günlerimiz olsun diye, güç topluyor olacağım. Çok sevgiler."

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Hakikat 9 ay önce Şikayet Et
    Sekip bey hastanede yattiginiz surecte yaninizda en cok doktorlar degil hemsireler vardır Bu memlekette herkes doktora tesekkur eder hediyeler verir minnet duyar ama onlar sadece talimat verirler isi yapan hemşirelerdir ve hemşirelerin maalesef ne toplum ne bakanlık nezdin de hicbir degerleri yok elbette duzen degisecek Allah nurunu tamamlayacaktir.
    Cevapla
  • vatandaş 9 ay önce Şikayet Et
    İçmezsin artık
    Cevapla
  • Kenan Koç 9 ay önce Şikayet Et
    sen kurtlar vadisi nde insanları Yaktın sahte içkiyle intikamını aldılar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı: Öğrencileri neler bekliyor?
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı