Kılıçdaroğlu'na ilk rakibi belli oldu: Hafta sonu adaylığını ilan edecek

CHP'de kurultay süreci yaklaşırken daha önce Kılıçdaroğlu için değişim çağrısı yapan İlhan Cihaner, genel başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

GİRİŞ 06.07.2023 11:40 GÜNCELLEME 06.07.2023 11:52
Bu Habere 63 Yorum Yapılmış

14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde alınan yenilgilerin ardından CHP'de değişim tartışmaları başladı. 

Önümüzdeki aylarda kurultay yapılacak. Kurultayda CHP Grup Başkanı Özgür Özel ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun aday olmak istediği biliniyor. Bu iki isme biri daha eklendi. 

İLHAN CİHANER ADAYLIĞINI BU HAFTA SONU İLAN EDECEK

Daha önce Kılıçdaroğlu için değişim çağrısı yapan Gelecek İçin Biz grubunun lideri ve eski CHP İstanbul Milletvekili İlhan Cihaner adaylığını açıkladı. 

Gazeteci İsmail Saymaz'ın aktardığına göre, Gelecek İçin Biz Grubu, bu hafta sonu gerçekleştireceği geniş katılımlı toplantıda Cihaner'in adaylığını ilan edecek. 

400 fezleke Ankara Cumhuriyet Başsavcılığında! Aralarında Kılıçdaroğlu da var!400 fezleke Ankara Cumhuriyet Başsavcılığında! Aralarında Kılıçdaroğlu da var!

CHP'de iç savaş! Barış Yarkadaş, Ekrem İmamoğlu'nun son hamlesine yorum: Dağ fare doğurduCHP'de iç savaş! Barış Yarkadaş, Ekrem İmamoğlu'nun son hamlesine yorum: Dağ fare doğurdu

Tanju Özcan, CHP genel başkanlığı için destekleyeceği ismi açıkladı!Tanju Özcan, CHP genel başkanlığı için destekleyeceği ismi açıkladı!

Bu CHP nasıl değişecek? Koltuğa yapışan yapışanaBu CHP nasıl değişecek? Koltuğa yapışan yapışana

Kılıçdaroğlu: CHP tek adam partisi değildirKılıçdaroğlu: CHP tek adam partisi değildir

KAYNAK: SÖZCÜ GAZETESİ
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 63
  • Muhittince 9 ay önce Şikayet Et
    alevi yapılanmasını kırmanız mümkün değil. Eskiden kırılmasınlar diye bahsetmezdik. Siz Atatürkçüler kusura bakmayın ama 3-5 yıl içinde hem tıpış tıpış oy verecek hemde CHP den içeri sokulmayacaksınız. Adamlar sizi ATATÜRK le kandırıp partiyi ele geçirdiler. Yıllarca CHP yi neden desteklediler sandınız.. Herşey 1937 nin rövanşını almak içindi. Günaydın ve geçmişler olsun beybisigiller.:)
    Cevapla
  • AYRIKOTU 9 ay önce Şikayet Et
    Tanıdığım en dürüst insanlardan biriydiniz. Sonuna kadar destekliyorum. Saygılarımı sunuyorum.
    Cevapla
  • Bulut 9 ay önce Şikayet Et
    Eko miy miy sesi geliyordu hadi adamın karşısına cik korkak eko
    Cevapla
  • TIRIS 9 ay önce Şikayet Et
    Onun sesi ancak vatandaşın karşısında çıkar. Yada birilerinin dürtmesi ile ortaya atılır.
    Cevapla
  • Qwerty 9 ay önce Şikayet Et
    Seçim zamanı d2rki ben imamoglu lehine çekildim. Yada çekilmeden kilicdarogkunun oylarını bölmeyi düşünüyorlar. Çok aciz ve basit hesaplar. Inşallah. Imamoğlu aday olur.
    Cevapla
  • Murat 9 ay önce Şikayet Et
    Ekrem Kemal’den de omurgas.ız
    Cevapla
  • Hz. Sağır Sultan 9 ay önce Şikayet Et
    Şarkıcı Burcu Güneş, Kurban Bayramı'yla ilgili "Hayvanlara yanlış kesimle zarar verilecekse bu bayram hiç kutlanmasın daha iyi" demişti. Güneş'e destek veren şarkıcı Hatice'de Katliam diyerek akıl almaz yorumu infial oluşturdu. Merak etmeyin sizden de KURBAN olmaz çünkü siz kirlisiniz ve bir uvzunuz eksik akılsızsınız. KAN'ınızıda önceden bol bol akıttıklarından kesime gelmezsiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Flaş gelişme! Beşiktaş, Nuri Şahin'le masaya oturuyor!
Saraçhane'de 1 Mayıs provokasyonu: 210 şahıs gözaltına alındı