Kartal’da ağaca çarpan araç ikiye bölündü: Ölü ve yaralı var!

Kartal Sahil Yolu’nda ilerleyen otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjdeki ağaca çarptı. Kaza sonrası otomobil kağıt gibi ikiye ayrıldı. Otomobil sürücüsü yaralanırken, yanındaki arkadaşı hayatını kaybetti.

GİRİŞ 08.07.2023 08:13 GÜNCELLEME 08.07.2023 10:05
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

İstanbul Kartal'da gerçekleşen kaza, saat 03.30 sıralarında İstanbul Kartal Sahil Yolunda meydana geldi. İddiaya göre, 34 UC 583 plakalı otomobil sürücüsü Can Gül sahil yolunda ilerlerken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, orta refüjdeki ağaca çarptı. Kaza sonrası otomobil kağıt gibi ikiye ayrıldı.

SÜRÜCÜNÜN ARKADAŞI HAYATINI KAYBETTİ!

Sürücü Can Gül yaralanırken, yanında seyahat eden Furkan Ersoy ise hayatını kaybetti.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı sürücü Can Gül’e olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından tedavisine devam etmek için hastaneye sevk etti. Faruk Ersoy’un ise kaza yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

TRAFİK KONTROLLÜ DEVAM ETTİ

Sağlık ekipleri Faruk Ersoy’un cansız bedenini Kartal Lütfi Kırdar Devlet Hastanesi morguna kaldırdı. Polis çevrede güvenlik önlemleri alırken, trafik kontrollü bir şekilde devam etti. İtfaiye ekipleri kullanılamaz hale gelen otomobili olay yerinden kaldırdı.

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 46
  • Hüseyin- 9 ay önce Şikayet Et
    Sucu araba markasina bile veren bir millet ! delimisin sen ? neden bunlar baskalarina zarar vermeden gebermiyorlar ? Neden almanyada kanunlara uyuyorlar türkiyede degil ? oy alip keyfine bakan hiyarlara sorulmali.
    Cevapla
  • Ahmet Akkaya 9 ay önce Şikayet Et
    Hatali, alkollu arac kullanan, trafik kurallarina uymayan, ve hiz yapip kaza yapip vefat eden babamda olsa, kendi oglumda olsa acimam.
    Cevapla
  • Konserve kutusu. 9 ay önce Şikayet Et
    Hep aynı marka araba.bu arabanın piyasaya çıkmasına izin verenler ve uretenler derhal yargılanmalı.sanki konserve kutusu.
    Cevapla
  • Goksel 9 ay önce Şikayet Et
    Araç ön ve arka ayrı ayrı toplanıp kaynak yapılmış. İlk kazada kaynak yerlerinden ikiye ayrılmış.
    Cevapla
  • İlyas 9 ay önce Şikayet Et
    Bahsi gecen yolda hiz siniri 70 ve neredeyse her yerde kamera mevcut sen kurallara uymaz isen sonuc bu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tel Aviv müzakerelerde ilerleme olmazsa Refah'a saldıracağını Mısır'a iletti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!