Sinan Akçıl, Cumhurbaşkanlığı Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde konser verdi

Cumhurbaşkanlığı Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki etkinlikler, sanatçı Sinan Akçıl'ın konseriyle başladı.

GİRİŞ 09.07.2023 01:46 GÜNCELLEME 09.07.2023 02:02
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde yaz aylarında başkentliler için bir dizi ücretsiz konser ve etkinlik planlandı. Bu kapsamda sahne alan ilk isim, sanatçı Sinan Akçıl oldu.

Akçıl, repertuvarındaki şarkıları başkentli sanatseverler için seslendirdi. Konseri izlemeye gelenler, Akçıl'ın şarkılarına eşlik ederek eğlendi.

Bu ay iki konser daha olacak

Merkezde 22 Temmuz'da Türk Dünyası Müzik ve Halk Dansları Topluluğu, 29 Temmuz'da ise Jandarma Bandosu'nun konserleri gerçekleşecek.

Ağustos ayında ise 2023 Aşık Veysel Yılı'na özel olarak hazırlanan etkinlikler, Cumhurbaşkanlığı Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde sahnelenecek.

"www.milletkultur.gov.tr" internet sitesinden merkezde düzenlenecek etkinlik takvimine ulaşılabiliyor, etkinlikler için davetiye oluşturulabiliyor.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • Sakarya 9 ay önce Şikayet Et
    Milletin evi dediğiniz yerde kütüphaneye bile kac kez aramadan sonra giriliyor haberiniz varmı. 15 tatilde Millet camisine girebilmek için kaç kontrolden geçmek zorunda kaldık. Sonunda polislerle tartışıp giremedik bile.
    Cevapla
  • sefer 9 ay önce Şikayet Et
    Cumhurbaskanimizi her daim destekleyen sevgili Sinan Akcili bizde seviyoruz her daim.. Sevgili hemsehrim basarilarini tebrik ederiz..
    Cevapla
  • Sedar 9 ay önce Şikayet Et
    Komik millet boğaz derdinde bunlar konser veriyor
    Cevapla
  • Ottomans 9 ay önce Şikayet Et
    Acmisin yemek soylim sana ve ailene
    Cevapla
  • Cimbomlu 9 ay önce Şikayet Et
    Sinan yapsın açılışları aferin devam yalaka caiasından bıktık artık
    Cevapla
  • Artvinli hikmet 9 ay önce Şikayet Et
    Kesinlikle
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Afrika'da BM'nin ülkedeki en büyük üssüne kilit vuruldu!
Ünlü EuroLeague hakemi maç sonu hırsızlık yaparken yakalandı!