CHP’den Levent Gültekin’in Kılıçdaroğlu hakkındaki iddialarına cevap

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun “Kazanamayacağını bile bile aday olduğunu" iddia eden Levent Gültekin'e CHP'den yanıt geldi. Konuşmadaki ifadeler için "tümüyle hayal ürünüdür" açıklaması yapıldı.

GİRİŞ 13.07.2023 03:16 GÜNCELLEME 13.07.2023 09:17
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

14 Mayıs seçimleri öncesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığını iddia ettiği bir konuşmayı aktaran gazeteci Levent Gültekin, "Kılıçdaroğlu’na adaylığı için bu ülke için son şans, bu şansı heba etme dedim. Kılıçdaroğlu bana 'Ülke bitti hiçbirimizin kurtarma şansı yok' dedi. 'Kemal Bey o zaman aday olma lütfen' dedim, bana 'Adaylığımı engelleme şansım yok' dedi" ifadelerini kullandı.

CHP İDDİALARI YALANLADI

CHP İletişim Koordinatörlüğü açıklama yaparak ifadeleri "hayal ürünü" olarak niteledi. CHP tarafından yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

"Yorumcu Levent Gültekin tarafından ifade edilen ve Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile arasında yaşandığı iddia edilen diyalog tümüyle hayal ürünüdür. Cumhuriyet Halk Partisi’nde makam ya da adaylıkları dışarıdan belirleyecek bir güç yoktur. Uçurumun kenarında bir ülkeden, büyük Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni kuran kahramanların bugünkü temsilcileri, ülkemizi bugün düştüğü darboğazdan da çıkaracaktır.”

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 37
  • Mesut 10 ay önce Şikayet Et
    Bay Bayın dediği gibi; Hangi sözüm yanlış. Cevap doğru söylediğini görmedik ki? adın çıktı dokuza, inmez sekize,
    Cevapla
  • ömer 10 ay önce Şikayet Et
    siz önce chp yi darboğazdan kurtarın
    Cevapla
  • Diyar-ı Bekri 10 ay önce Şikayet Et
    Fondaş Levent, neden Gandi Kemo'ya, o halde iplerin dışarıda mı, beraber hamburgeri yediklerinin elinde mi, diye sormadın? Ülen topunuz hainsiniz.
    Cevapla
  • TC.Kılıç 10 ay önce Şikayet Et
    Bu chp hayal dünyasında geziyor.Vatandaşı adamdan saymıyor.Onun için her seçimde vatandaşta bunları sandıga gömüyor....
    Cevapla
  • nevzat 10 ay önce Şikayet Et
    siz bu kafayla devam edin millet de hep sizi sandığa gömecek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Amerikalılar bu defa da akreplerimize göz dikti!
Türkiye'den yeni doğal gaz anlaşması! Bakan Bayraktar açıkladı