Darbe girişimini anlatan sergi Galata Kulesi'nde

Hain darbe girişiminin 7. yıl dönümünde 15 Temmuz Derneği , o gece yaşananları milli hafızada canlı tutmak için farklı etkinlikler ve sergiler yapmaya devam ediyor.

Darbe girişimini anlatan sergi Galata Kulesi'nde
Darbe girişimini anlatan sergi Galata Kulesi'nde
GİRİŞ 13.07.2023 13:37 GÜNCELLEME 13.07.2023 13:37
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Hain darbe girişiminin 7. yıl dönümünde 15 Temmuz Derneği , o gece yaşananları milli hafızada canlı tutmak için farklı etkinlikler ve sergiler yapmaya devam ediyor. Derneğin Kültür ve Turizm Bakanlığı ile birlikte gerçekleştirdiği etkinliklerden birisi de Galata Kulesi’nde açılan “O AN” Fotoğraf Sergisi olacak.

Darbe girişiminin zihinlere kazınmış fotoğraflarının ve 15 Temmuz Derneği’nin darbe girişiminin birinci yıl dönümünde yaptığı fotoğraf yarışmasında dereceye giren karelerin yer aldığı sergi, bir hafta boyunca Galata Kulesi’nde görülebilecek.

Serginin açılışına 15 Temmuz Derneği Başkanı İsmail Hakkı Turunç, Başkan Vekili Tarık Şebik ve Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Varank Arslantürk katılacak.

Serginin açılışı 14 Temmuz Cuma günü saat 11.00'de olacak.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Mevlüt Aykılıç 9 ay önce Şikayet Et
    Ben de açılışa geleceğim inşaallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü
ABD'nin 'özgürlük' anlayışını Siyonistler belirliyor!