Son dakika: Teröristbaşı Gülen'in yeğeni Selman Gülen İstabul'da yakalandı!

Teröristbaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Selman Gülen, eşi, kayınpederi ve kayınvalidesiyle birlikte İstanbul Sancaktepe'de yakalandı.

GİRİŞ 14.07.2023 04:42 GÜNCELLEME 14.07.2023 09:35
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve MİT, koordineli operasyon gerçekleştirdi.

Terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen’in kardeşinin oğlu Selman Gülen, eşi, kayınpederi ve kayınvalidesi ile birlikte Sancaktepe'de yakalandı. Firari şüphelilerin, yaklaşık 1 yıldır örgüt evinde saklandıkları tespit edildi.

Şüphelilerin, örgüt elebaşı talimatı ile bankasyaya para yatırdıkları, örgütün dernek ve vakıflarında sözde yönetici pozisyonunda oldukları da belirlendi. Zanlıların, örgütün sözde tepe yönetimindeki kişilerle irtibatlı oldukları, örgüt mensubu olduklarına yönelik beyanlar bulunduğu da belirtildi.

Selman Gülen’in, halen örgütün güncel finans yapılanmasında faaliyetli olduğu da tespit edildi. Yapılan aramalarda, bir çok dijital materyal, yüksek miktarda döviz ile 2 sahte kimliğe de el konuldu. 

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 55
  • Mehmet Ali 9 ay önce Şikayet Et
    çoook geç kalınmış. çok. ayrıca İstanbul daymış.
    Cevapla
  • Memet 9 ay önce Şikayet Et
    Bu FETÖ lanetlileri çok tehlikeliler, tamamen siyonistlerin kontrolündeler. Yani siyonizmin islam kolu. Bu uydurulmuş islam, siyonizm için faaliyet gösteriyor. Müslümanlar dikkat etmeliler, Referansları Kuran olsun. Kuran temiz kalmış, öbürleri ne varsa oryantalistler tarafından kirletilmiştir.
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    terörist hâin ve sapıkları idâm etmedikçe hiçbir anlam ifade etmiyor,ilk iktidar değişikliğinde yine serbest kalırlar!?Âdalet hanım kısasa kısas yapmadıkça benim gözümde hep tatilde!?
    Cevapla
  • misafir 9 ay önce Şikayet Et
    paralara bak..fetöcü'nün evinde tomar tomar dolarlar..nereden geliyor bu paralar..devletimizden daha sert önlemler istiyoruz bunlara.
    Cevapla
  • Bozkurt 9 ay önce Şikayet Et
    Darbeyi yapan Abd Nato içimizdeki hainlerle beraber,Abd Asya'dan defolup gidecek Nato'nun kellesi bu coğrafyada kopacak,Abd seytanın uşağı darbe yiyeceği günü beklesin coğrayasında tek parça kalabilir sömürdükkerini yiyebilir ise Abd için büyük ödül,Yüzyıllığına kurdukdukkarı şeytani düzen çökertilecek ,ALLAHUALEM
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Körfez'de dengeleri değiştirecek, peş peşe geldiler! 2 ülkeden Baykar'a kritik ziyaretler
Türkiye, Mısır ve Irak'tan sürpriz hamle! Yeni dönem başlıyor