Ekrem İmamoğlu'ndan tepki çeken 15 Temmuz mesajı!

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 15 Temmuz darbe girişiminin 7. yıl dönümüyle sebebiyle attığı SMS'te "FETÖ", "15 Temmuz" ve "darbe girişimi" kelimelerine yer vermemesi tepki topladı.

Ekrem İmamoğlu'ndan tepki çeken 15 Temmuz mesajı!
Ekrem İmamoğlu'ndan tepki çeken 15 Temmuz mesajı!
GİRİŞ 15.07.2023 13:55 GÜNCELLEME 15.07.2023 13:55
Bu Habere 189 Yorum Yapılmış

 Bugün 15 Temmuz 2016'da Fetullahçı Terör Örgütü mensuplarının kalkıştığı darbe girişiminin üzerinden tam 7 yıl geçti. Üniforma giyen FETÖ'nün teröristlerinin darbe planını, Türk halkı dik duruşu ve verdiği şehitlerle bir kahramanlık destanına dönüştürdü. FETÖ'nün alçak girişiminin yıl dönümünde birçok siyasetçiden kınama ve şehitlerimizle ilgili paylaşımlar yapılırken, CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İstanbullulara attığı SMS ise tepki çekti. 

NE 'FETÖ', NE 'DARBE', NE '15 TEMMUZ' DEDİ

15 Temmuz için 'tiyatro' nitelendirmesinde bulunan ve darbe girişimi gecesi bir belediye başkanının evine kaçarak çayını yudumlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul halkına attığı SMS'te "FETÖ", "15 Temmuz" ve "darbe girişimi" ifadelerinden hiçbirini kullanmadı. İmamoğlu mesajında sadece "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Aziz şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz." ifadelerine yer verdi. 

Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 189
  • Ali Turan 9 ay önce Şikayet Et
    Fetöcü dostlarının tepkisini almamak için özenle yazmış
    Cevapla
  • 1453 9 ay önce Şikayet Et
    Hadi ordan !..
    Cevapla
  • Çok tehlikeli... 9 ay önce Şikayet Et
    Mesaja baktım biraz münafıklık elametini andırıyor.
    Cevapla
  • esesli 9 ay önce Şikayet Et
    adını ağzına alırsa tarihin çöplüğüne bunuda atar pensilvanyadaki sümüklü
    Cevapla
  • Mustafa Akın 9 ay önce Şikayet Et
    Aaa fetö bir daha canlanamaz çok büyük darbe aldı, daha da kendilerini saklayamazlar falan filan diyenler ekrem gibilerini görsün. Görürler mi acaba?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntülerinde parmaklarındaki morlukların nedeni belli oldu!
İstanbul'da faciadan dönüldü! Uçağın iniş takımları açılmadı