Haber7'nin acı günü: Safiye Nur'u kaybettik

Çalışma arkadaşımız Safiye Nur Saydan, dün gece geçirdiği kalp krizi sonucu Hakk'ın rahmetine kavuştu. Nur, henüz 25 yaşındaydı...

GİRİŞ 16.07.2023 11:36 GÜNCELLEME 17.07.2023 12:34
Bu Habere 683 Yorum Yapılmış

İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi raciun...

Çalışma arkadaşımız, Haber7 Editörü Safiye Nur Saydan, kalp krizi geçirerek vefat etti. 

Önceki akşam evinde fenalaşarak hastaneye kaldırılan Nur, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve dün sabah 07.35'te Hakk'ın rahmetine kavuştu. 

Nur, henüz 25 yaşındaydı. 4 aylık hamileydi, anne olmayı bekliyordu... 

Nur'un cenazesi Şakirin Camii'nde kılınan ikindi namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedildi.

Cenazeye Kanal 7 Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman, Ülke TV Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çelik, Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahid Akman, Haber7 Genel Yayın Yönetmeni Osman Ateşli, mesai arkadaşları, ailesi ve yakınları katıldı.

Kanal7 Medya Grubu olarak arkadaşımız Nur'a Allah'tan rahmet; kıymetli eşi Hakan'a, değerli anne babasına, sevdiklerine başsağlığı ve sabır diliyoruz...

İLETİŞİM BAŞKANI FAHRETTİN ALTUN'DAN TAZİYE PAYLAŞIMI

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden çalışma arkadaşımız Safiye Nur Soydan'ın vefatı nedeniyle taziye mesajı paylaştı.

Başkan Altun paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Haber 7 Editörü Safiye Nur Saydan Hanımefendi’ye Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve Kanal 7 Medya Grubu’na başsağlığı diliyorum.

Mekânı cennet olsun.

ERKILINÇ'TAN TAZİYE MESAJI

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç, Safiye Nur Saydan için taziye mesajı yayınladı.

Erkılınç paylaştığı mesajında, "Hayatının baharında yaşamını yitiren 
@Haber7 Editörü Safiye Nur Saydan’a Allah’tan rahmet; ailesi, sevenleri ve Kanal 7 Medya Grubu çalışanlarına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun."
ifadelerini kullandı.

AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ ZENGİN'DEN TAZİYE MESAJI

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Safiye Nur Saydan için taziye mesajı yayınladı. Zengin paylaşımında, "Kanal 7 medya grubunda görev yapan Safiye Nur Saydan’ın vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Genç kardeşimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve Kanal 7 ailesine sabırlar diliyorum. Mekânı cennet olsun inşallah…" ifadelerini kullandı.

AK PARTİLİ ÇALIK'TAN TAZİYE MESAJI

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, "Geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Haber 7 Editörü Safiye Nur Saydan’a Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve Kanal 7 Medya Grubu’na sabır ve başsağlığı diliyorum." dedi.

DERYA YANIK'TAN TAZİYE MESAJI

AK Parti Osmaniye Milletvekili Derya Yanık sosyal medya hesabından paylaştığı taziye mesajında, "Çok genç yaşta, acı kayıp.  Safiye Nur Saydan kardeşimize Allah’tan rahmet; Kanal 7 Medya Grubu’na, ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı dilerim." ifadelerini kullandı.

MAVİOĞLU'NDAN TAZİYE MESAJI

AK Parti Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Mavioğlu sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, "Geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Haber 7 Editörü Safiye Nur Saydan’a Allah’tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve Kanal 7 Medya Grubu’na başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun." dedi.

ANADOLU YAYINCILAR DERNEĞİ'NDEN TAZİYE MESAJI

Anadolu Yayıncılar Derneği, Nur'un vefatı üzerine taziye mesajı yayımladı.

ULUSLARARASI MEDYA ENFORMASYON DERNEĞİ'NDEN TAZİYE MESAJI

Uluslararası Medya Enformasyon Derneği, Nur'un vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayımladı.

MİLAT YAZARI AHMET AY'DAN TAZİYE MESAJI

 MEDYA PLATFORMU'NDAN TAZİYE MESAJI

HÜDA PAR'DAN TAZİYE MESAJI 

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Aslan, Safiye Nur'un vefatı nedeniyle sosyal medya hesabından taziye mesajı yayımladı.

Kanal7 Medya Grubu olarak, bu acılı günümüzde desteğini bizden esirgemeyen herkese teşekkür ederiz.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 683
  • Musa 9 ay önce Şikayet Et
    Biontech
    Cevapla
  • Omrdes 9 ay önce Şikayet Et
    bidaha aşı dayatacaklar bu defa çocuklara , sakın yaptımayın...
    Cevapla
  • Off 9 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin... Stresli hayatla başa çıkmak zorlaştı. Aşılar, iklimler, çevre, beslenme, refah, iş, ev, huzur ve yaşam biçimi, maddi ve manevi olarak sorunlu. Bu çağın insanı olarak sıkıntılı bunalımlı bir yaşam sürdürüyoruz.
    Cevapla
  • mustafa çevik 9 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin kalanlara başta ailesi olmak üzere anne baba ve eşine sabrı cemiller dilerim. allah yardımcıları olsun amin
    Cevapla
  • Ahmet Ferit şumlu 8 ay önce Şikayet Et
    Allah razı olsun
    Cevapla
  • hhüseyin 9 ay önce Şikayet Et
    Ayette belirtildiği üzre ecel belli bir vakte yazılmış. Ama genç ve anne; ama mükafatı büyük olur diye düşünüyorum. Allah cennetiyle taltif eylesin ve rahmet eylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şike iddialarına tepki! Beşiktaş suç duyurusunda bulunacak
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri