Her yerde onu aradılar: Koltuk arkasında uyurken bulundu

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde kayboldu ihbarı üzerine karada ve su kanalında aranan 6 yaşındaki çocuk, evde koltuk arkasında uyurken bulundu.

Her yerde onu aradılar: Koltuk arkasında uyurken bulundu
Her yerde onu aradılar: Koltuk arkasında uyurken bulundu
GİRİŞ 17.07.2023 16:19 GÜNCELLEME 17.07.2023 16:19

Alınan bilgilere göre, Silvan ilçesi Malabadi Mahallesi'nde 6 yaşındaki kız çocuğunun kaybolduğu ihbarı üzerine sağlık, kolluk kuvveti ve AFAD ekipleri sevk edildi. Ekipler çocuğu karada ararken, kaybolduğu yerin yakınından geçen su kanalında da çalışmalarını kurbağa adamlarla sürdürdü.



Aramalara destek ekip olarak Batman İtfaiyesi ve Dicle Üniversitesi Arama Kurtarma (DÜAK) ekipleri sevk edilmek üzere hazırlıklar tamamlandı. Tüm ekipler kayıp çocuk için seferber olurken, aile bir kez daha eve yönelip arama yaptığında çocuğun koltuk arkasında uyuduğu gördü.

KAYNAK: İHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Altay'dan sessiz sedasız öğrencilere yıllık 126,5 milyon TL destek
PYD elebaşı Salih Müslim'in eşinden teröristbaşı Abdullah Öcalan hakkında skandal ifadeler