Gizemli helikopter Türk hava sahasını ihlal etti! Şebeke çökertildi

Bulgaristan sınırında Türk hava sahasını ihlal eden helikopterden atılan piyasa değeri 20 milyon TL olan 101 kilo skunk ele geçirildi; 3 şüpheli yakalandı.

GİRİŞ 17.07.2023 21:16 GÜNCELLEME 18.07.2023 09:40
Bu Habere 111 Yorum Yapılmış

Çanakkale Hava Radar Komutanlığı ekipleri, Bulgaristan'dan Türk hava sahasına giriş yapan bir helikopterin, gece saatlerinde Kırklareli'nin Babaeski ilçesi Yenimahalle köyü semalarında alçak uçuş yaptığını tespit etti.

Durum, Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı'na bildirildi. Harekete geçen ekipler, bölgede çantalar içine konulmuş, piyasa değeri 20 milyon TL olan 101 kilo skunk ele geçirdi; 3 şüpheli gözaltına alındı. Kilolarca uyuşturucunun Helikopter ile bölgeye atıldığı belirlendi.

ULUSLARARASI SUÇ ŞEBEKESİ ÇÖKERTİLDİ

Kırklareli Valisi Birol Ekici, uzun süredir takip edilen uluslararası suç şebekesinin çökertildiğini söyledi.

Vali Ekici, "Helikopterin ilçeye bağlı Yenimahalle köyünde alçak uçuş yaptığı tespit edildi. Ekiplerimiz, bölgeye çantalar atan helikopterin tekrar Bulgaristan tarafına çıktığını belirledi. Olayın ardından İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin bölgede başlattığı operasyonda 101 kilogram skunk maddesi ele geçirildi. Bunun mali değeri yaklaşık 20 milyon Türk lirasıdır. Uyuşturucu ile kararlılıkla mücadelemiz devam edecektir. Milletimizin ve gençlerimizin zehirlenmesine izin vermeyeceğiz" dedi.

Öte yandan 3 şüphelinin jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü bildirildi

KAYNAK: DHA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 111
  • Gölge 9 ay önce Şikayet Et
    Bence ne olursa olsun vurulmalıydı.savaş falan çıkmazdı.yemezler Türkiye’ye savaş açmak.
    Cevapla
  • harun 9 ay önce Şikayet Et
    ee sonuç ne. bulgar yetkililerle görüştük o helikopterde kendi ülkelerinde indirildi filan diye okurum dedım ama maalesef karşı ulke ıle ıletişime geçilmemiş sanırım
    Cevapla
  • ASIL 9 ay önce Şikayet Et
    Devletinde araştırmak için Gizli bilgileri vardır her halde.!!! Sizin düşündüklerinizden daha fazlasını Devlet düşünüryordur.
    Cevapla
  • Abdi16 9 ay önce Şikayet Et
    Helikopter hava sahasını ihlal ediyor neden düşürülmüyor??
    Cevapla
  • ASLI 9 ay önce Şikayet Et
    Sebebi arıza yapmış bulgar bir sivile ait olabilirdi hemen gaza gelmeyin :D ya masum bir sivil vurulmuş olsaydı savaş bile çıkabilirdi
    Cevapla
  • Mustafa 9 ay önce Şikayet Et
    Vurup indirecektiniz
    Cevapla
  • misafir 9 ay önce Şikayet Et
    sıkıntılı bir durum farzet adamlar uyuşturucu yerine atom bombası attılar ne olacktı ozaman
    Cevapla
  • Misafir 2 9 ay önce Şikayet Et
    Atom bombası atıcak kişi helikopterle gelmez çünkü alçak uçuşta ve hızda olduğu için kaçamaz ayrıca buraya Bulgaristandan ayçtılan atom bombası bizim kadar olmasa da onlarında etkiler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Aşı üreten firma yıllar sonra itiraf etti: Covid aşısı hakkında şok gerçek
Başkan Erdoğan: Taksim Meydanı dayatmasını masum bulmuyorum