Gaziosmanpaşa'da 15 yıllık kiracısını çocuğunun gözünün önünde öldürdü

Gaziosmanpaşa'da kira artışı nedeniyle ev sahibi ile kiracısı arasında telefonda başlayan tartışma cinayetle sonuçlandı. Ev sahibi, çocuğunu spor salonuna götürmeye hazırlayan kiracısını silahla vurarak öldürdü.

Gaziosmanpaşa'da 15 yıllık kiracısını çocuğunun gözünün önünde öldürdü
Gaziosmanpaşa'da 15 yıllık kiracısını çocuğunun gözünün önünde öldürdü
GİRİŞ 18.07.2023 21:42 GÜNCELLEME 18.07.2023 21:45
Bu Habere 254 Yorum Yapılmış

Olay, saat 15.50 sıralarında Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'ne bulunan 3 katlı binanın önünde yaşandı. İddiaya göre ev sahibi Ertuğrul Deniz Ö., 15 yıllık kiracısı 43 yaşındaki Hüseyin Asar  ile telefonda kira artışı nedeniyle tartıştı. Ardından iş yerinden çıkan Hüseyin Asar, çocuğunu spor salonuna götürmek için motosiklet ile bina önüne gitti.  Daha sonra binanın önüne gelen ev sahibi ile Asar arasında tartışma devam etti. Balkona çıkan Asar'ın oğlu, babasıyla ev sahibi arasındaki tartışmaya bakarken, üzerinde getirdiği silahı çıkaran ev sahibi Hüseyin Asar'ı çocuğunun gözünün önünde silahla ateş ederek öldürdü. 

EV SAHİBİ OLAY YERİNDEN KAÇTI

Olayın ardından, Hüseyin Asar'ın yardımına koşan esnafın haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan iki çocuk babası Hüseyin Asar yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Hüseyin Asar'ın eşinin de daha önce vefat ettiği öğrenilirken, polis ekipleri kaçan ev sahibinin yakalanması için çalışma başlattı. 

ASAR'IN YARDIM İSTEDİĞİ ANLAR GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Ev sahibi tarafından silahla vurulan Asar'ın, çevredekilerden yardım istediği anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, kırmızı tişört giyen Hüseyin Asaf'ın vurulduktan sonra koşarak yardım istediği ve esnafların yardım etmeye çalıştığı anlar görülüyor.

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 254
  • NİYAZİ KARACA 9 ay önce Şikayet Et
    2 Milyonluk evime 1500 TL kira alıyorum, hesapladım 111 yılda amorti ediyor, kiracıya bağışlasam daha karlı olacağım. Bu çarpık sistem düzeltilmeli.
    Cevapla
  • safak 9 ay önce Şikayet Et
    şimdi evi sat avukata öde, vicdan azabı, ölüm korkusuda cabası
    Cevapla
  • misafir273 9 ay önce Şikayet Et
    Artık devletin bu kiracılık sistemine bir el atması gerekiyor. Gözleri ve karınları doymayan vicdansız ev sahipleri yüzünden kiracılar böyle çileden çıkıp birbirlerine zarar verip öldürecek dereceye geldi artık. Kiralara artık bir çözüm gelmesi şart. Şehire, evin yaşına ve bulunduğu muhitin yapısına göre kiralara bir üst limit gelmesi lazım. Başka türlü çok büyük sıkıntılara neden olur.
    Cevapla
  • H. Yıldız 9 ay önce Şikayet Et
    Yetti artık idam istiyoruz. Kıssasta hayat vardır.
    Cevapla
  • snx 9 ay önce Şikayet Et
    bu enflasyondan ve %25 kira sınırı adaletsizliğinden hukumet sorumlu,adaleti sağlamazsan insanlar kendi adaletini arar,ülke perişan oldu bravo ekonomist adam
    Cevapla
  • Ne Güzel 9 ay önce Şikayet Et
    Hedeflenen de bu zaten... Planlanan gerçekleşiyor ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tepki çeken Ege hamlesiyle ilgili Miçotakis'ten açıklama: Türkiye'den de...
İstanbul'da ağaç katliamı! Esnaf ve vatandaş tepki gösterdi