Bilecik'te acı olay: 6 yaşındaki çocuk öldü, aynı aileden 5 yaralı

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.

Bilecik'te acı olay: 6 yaşındaki çocuk öldü, aynı aileden 5 yaralı
Bilecik'te acı olay: 6 yaşındaki çocuk öldü, aynı aileden 5 yaralı
GİRİŞ 19.07.2023 22:23 GÜNCELLEME 19.07.2023 22:23
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, akşam saatlerinde Bozüyük istikametinden Bilecik yönüne giden Necati T. yönetimindeki 26 AGG 184 plakalı otomobil, Çarşı Mahalle Atatürk Caddesi'nde kontrolden çıkarak takla atıp yolda ters döndü.

6 YAŞINDAKİ BEDİRHAN ÖLDÜ, AİLESİNDEN 5 KİŞİ YARALANDI

Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekipleri araçta yaralı sürücü Necati T., araçta yolcu olarak bulunan Sebile T., Nuran T., Gülsüm B., Hafsa T., Mir Bedirhan T.'ye müdahale etti. Hastaneye kaldırılan yaralılardan 6 yaşındaki Mir Bedirhan T. yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • adem 9 ay önce Şikayet Et
    çocuklarınızın anababalarınız hatırı için lütfen normal sürünüz kalanlar ağlamaması için hızlı sürmeyiniz
    Cevapla
  • silleli 9 ay önce Şikayet Et
    az yavaş olun da çocuklar yaşasın...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TFF'nin, imza sayısı toplanamadı iddiasına Kulüpler Birliği'nden belgelerle cevap!
Çalışma süresinin en uzun olduğu ülkeler açıkladı!