Gaziantep'te PKK/YPG operasyonu: 1 kişi tutuklandı!

Gaziantep'te, PKK/KCK-PYD/YPG silahlı terör örgütü içerisinde silahlı olarak faaliyet gösterdiği tespit edilen 1 kişi tutuklanırken, 1 şüpheli hakkında adli kontrol kararı verildi.

GİRİŞ 21.07.2023 09:22 GÜNCELLEME 21.07.2023 11:53
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, PKK/KCK-PYD/YPG silahlı terör örgütüne yönelik operasyon yaptı.

Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan operasyonda, PKK/KCK-PYD/YPG silahlı terör örgütü içerisinde silahlı olarak faaliyet gösterdiği tespit edilen A.A. tutuklanırken, B.A. isimli şüpheli hakkında adli kontrol kararı verildiği bildirildi.

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Drachen 1 9 ay önce Şikayet Et
    PKK Türkiye'nin çürümüş diş ağrısıdır Doktor çekip çıkarmaz ise iltihap bütün dişlere yayılır onun için tek çare çekip atmak ilaç tedavisi ( Hapse atmak ) bir işe yaramaz . Hapishaneler PKK lı İtler ile dolu bu gidişle yeni hapishaneler yapmak zorunda kalacağız. Birde her operasyona gazetecileri peşinize takmayın bakın Avrupa'ya hiç bir terör operasyonunda gazeteci yoktur .
    Cevapla
  • okan 9 ay önce Şikayet Et
    teroristi neden besliyoruz.
    Cevapla
  • tepki 9 ay önce Şikayet Et
    ulkenin yarisi pkk terøre destek veriyor bir iki kisi ne olacak terøre destek veren ermeni cocuklarin mallarina el konacak direk
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Adıyaman'da dehşet! Bir polis karakolda meslektaşlarına ateş açtı: 2 şehit
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'na tebrik