Hulusi Akar: Failler hakkında gerekli işlemler derhal yapılmalı

AK Parti Milletvekili Hulusi Akar, Danimarka'da Kur'an-ı Kerim'e yönelik gerçekleştirilen skandal saldırıya çok sert tepki gösterdi.

Hulusi Akar: Failler hakkında gerekli işlemler derhal yapılmalı
Hulusi Akar: Failler hakkında gerekli işlemler derhal yapılmalı
GİRİŞ 22.07.2023 17:55 GÜNCELLEME 22.07.2023 17:55
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Eski Mlii Savunma Bakanı AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Danimarka'da Kur'an-ı Kerim'e yönelik gerçekleştirilen saldırıya çok sert tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Akar şu iafdeleri kullandı;

İsveç’ten sonra Danimarka'da da  milyarların kutsal kitabı Kuran-ı Kerim’e karşı barbarca ve Orta Çağın karanlık Avrupa’sını hatırlatan bir saldırı daha gerçekleşmiştir.

Bu ilkelliği ve  alçak saldırıyı şiddetle lanetliyoruz !

Batı, iddia ettiği medeniyet ve çağdaş değerler konusunda ne kadar başarısız ve iki yüzlü olduğunu bir kez daha göstermiştir. Milyarlarca Müslüman; Batılı yönetimlerin, kamuoyunun, din adamlarının ve akl-ı selim  sahibi bireylerin derhal tavır ve tedbir almalarını bekliyor.  

Failler hakkında gerekli işlemler derhal yapılmalı, Müslümanları tahkir ve tahrike derhal son verilmeli; Müslümanlar da çağın her türlü meşru imkan ve fırsatlarını kullanarak kutsal  değerlerine sahip çıkmak için tek tek ve topluca her türlü gayreti göstermelidir.

DANİMARKA'DA KUR'AN-I KERİM'E SALDIRI

Danimarka'daki İslam karşıtı ve aşırı milliyetçi "Danske Patrioter (Danimarkalı Vatanseverler)" isimli marjinal grubun üyeleri, dün, Irak'ın Kopenhag Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakmıştı.

İslam karşıtı pankart açan ve İslam'a hakaret içeren sloganlar atan grup üyeleri, Irak bayrağını ve Kur'an-ı Kerim'i yere atarak üzerine basmıştı.

Danske Patrioter isimli marjinal grup, daha önce Türkiye'nin Kopenhag Büyükelçiliği önünde Türk bayrağı ve Kur'an-ı Kerim'e saldırı düzenleyerek, İslam'a hakaret etmişti.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Misafir58 9 ay önce Şikayet Et
    Güzel insan
    Cevapla
  • Kadir 9 ay önce Şikayet Et
    ALLAHU TEALA dinini ve kitabını korur. Onlara da iki dünyada cezalarını verir. Ama biz müslüman toplumlar ve devletler, daha ne kadar sessiz kalıp tarafımızı islamdan yana seçeceğiz. Ne zaman sesimiz çıkacak. İslam düşmanlarının ürünlerini alarak daha ne kadar onlara maddi destek sağlayacağız. Yazıklar olsun bize. ümmet anlayışımıza ne oldu, hani manevi değerlerimize olan bağlılığımız
    Cevapla
  • Ayşe Nur 9 ay önce Şikayet Et
    Helal sana paşam
    Cevapla
  • Adem 9 ay önce Şikayet Et
    Kınamak La olmaz bu ülkelerin mallarını boykot edip ekonomik krize sokmalıyız islam alemi olarak
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan fahiş fiyatla mücadele ve enflasyon açıklaması
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!