Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı boşanıyor! İşte istenen nafaka

2010 yılında hayatlarını birleştiren Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı boşanıyor. Davacı Nagehan Alçı'nın mahkemeye verdiği boşanma dilekçesinde Kütahyalı'dan 40 milyon lira tazminat talep etti, ayrıca 60 bin lira aylık nafaka istedi.

GİRİŞ 23.07.2023 22:58 GÜNCELLEME 24.07.2023 09:53
Bu Habere 113 Yorum Yapılmış

2010 yılında düzenlenen görkemli bir düğünle hayatlarını birleştiren Nagehan Alçı ile Rasim Ozan Kütahyalı, 13 yıllık evliliklerini sonlandırma kararı aldı. Bu evlilikten ikiz çocukları olan çiftin mahkemeye verdikleri boşanma dilekçesinin detayları da ortaya çıktı. Dilekçede Alçı'nın Kütahyalı'dan 40 milyon lira tazminat talep ettiği öğrenildi.

DAVACI TARAF NAGEHAN ALÇI

Negahen Alçı, 13 yıllık kocasına boşanma davası açtı. İkiz çocukları bulunan çiftin boşanmak için 2. Aile Mahkemesi'ne başvurdukları öğrenildi. Daha önce ayrılık iddialarını defalarca kez yalanlayan çiftten Nagehan Alçı'nın davacı, Rasim Ozan Kütahyalı'nın davalı olduğu ifade edildi.

40 MİLYON LİRA TAZMİNAT İSTEDİ

İstanbul Aile Mahkemesi'ne açılan davanın dilekçesine göre çift zaten 4 yıldır ayrı yaşıyordu. Ve tarafların evlilikleri fiilen bitmişti. Psikolojik ve ekonomik şiddet gördüğünü de öne süren Alçı, bu nedenle 40 milyon lira tazminat ile ikiz çocukların velayetinin verilmesini talep etti.

NAFAKA TALEBİ 60 BİN LİRA

Nagehan Alçı ayrıca ikiz çocuklar için aylık 60 bin lira nafakanın Rasim Ozan Kütahyalı'dan tahsilini istedi. Davacı olan Alçı, kocasının kusurlu davranışları nedeniyle böyle bir karar aldığını dilekçede özellikle belirtti.

YALANLAMA GELMEDİ

Nagehan Alçı, boşanmaya ilişkin mahkemeden gizlilik ve yayın yasağı talebinde bulundu. Dava ile ilgili ikiliden herhangi bir açıklama henüz gelmedi.

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 113
  • Hayrettin 3 ay önce Şikayet Et
    Kanun ile süresiz hüsümetin ve kötü niyetli intikamın garantisidir süresiz nafaka! Büyük bir ayıptır el olmuş insandan taksit almak ! İnsanı ticari bir meta haline getiren adalet sistemi kabul edilemez! Yok hükmünde dır! Hukukun geldiği yer aile kurumunu parayla kirletmek konumundaysa bu hukuka tabii düzende yaşanmaz! Kökeliktir süresiz nafaka! Utanç vericidir neyin parası bu?
    Cevapla
  • nurettin 8 ay önce Şikayet Et
    Nafaka yüzünden evlenmeye cesaret edemeyen binlerce genç var bu ülkede acaba eşim boşanırsa nafakayı nasıl öderim bu şartlarda başkada yuva kuramam diye evlenmeye yanaşmıyor malesef gayri meşru yaşantılara giriyorlar. Bu konu bir an önce çözülmeli erkeklerin bir ömür tabiri caizse yolunması önlenmeli ...
    Cevapla
  • kemal 9 ay önce Şikayet Et
    Evlilik kurumunun düştüğü hale bakın. Yazıktır, günahtır. Evlenen erkek ne bilsin karısının 15 yıl sonra "ya köle ol ya da parayı öde" demeyeceğini? Evli bütün erkekler "ahlaki tehlike" altında.
    Cevapla
  • temel 9 ay önce Şikayet Et
    iyi para bunlarin meslekleri ne de bu kadar para kazanmis ne kadar vergi vermis bence vergiye bakin bu kadar para var ise ve diger mal varligi kesin vergi rekoru kirmis olabilir
    Cevapla
  • Kenan 9 ay önce Şikayet Et
    Böyle iyi....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fiyatını duyanlar inanamadı! Piyasayı karıştıracak SUV
İsrailli yetkiliden akılalmaz sözler! Fırsat verilse Harvard'ı bombalayacak