Kavurucu sıcaklarda susuz kaldılar! CHP'li belediyeye büyük tepki

Bilecik'te yaklaşık 1 haftadır su hatlarındaki sorunlar nedeniyle susuzluk yaşanıyor. Bilecik Halkı, yoğun sıcakların yaşandığı bu günlerde susuzluktan adeta kırılırken, Belediye'ye tepkiler de çığ gibi büyüyor.

GİRİŞ 24.07.2023 07:40 GÜNCELLEME 24.07.2023 09:09
Bu Habere 159 Yorum Yapılmış

Bilecik'in büyük kısmına su tedarik eden Karasu hattında yaşanan arıza ve sorunlar nedeniyle kentte uzun süreli su kesintileri yaşanıyor.

Yaklaşık 3 yıldır belirli bölgelerde sürekli arıza veren su hattına alternatif olarak hiçbir çalışma yapmayan CHP'li Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, son yaşanan su kesintilerini de uzaktan izliyor.

Kendisinden önceki CHP'li Başkan Semih Şahin'in kurduğu su birimini, göreve gelir gelmez kapatan Subaşı, su Karasu İçme ve Kullanma Suyu Birliğine ait olan arızalar ile ilgili ise, "Sorumluluk sahamız dışında olan arızalar nedeniyle şehrimiz susuz kalıyor. Karasu İçme ve Kullanma Suyu Birliğinden bir açıklama bekliyoruz" açıklaması yaparak, sorumluluğu üzerinden attı.

"ŞİKAYET DEĞİL İCRAAT MAKAMINDASINIZ"

Ak Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, "Sayın Subaşı, siz şikayet değil, icraat makamındasınız.

Madem Su Birliğinden şikayetçisiniz neden alternatif kaynaklar arayıp bulmuyorsunuz. Neden su depolarını çalıştırmıyorsunuz. Yoksa bakımlarını mı yapmadınız?

Bu sorunun madem farkındasınız, 4,5 yıldır neden hiç ilgilenmediniz. Kaç gündür şehir susuzluktan kırılırken tankerleri çıkartmak gibi basit bir çözüm bile yeni mi aklınıza geldi?

Bunu bile organize edemeyen bir yönetimden yeni su kaynakları tespiti yapmasını beklemek abes olur" dedi.

GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILAN CHP'Lİ BAŞKAN'DAN BİLE TEPKİ GELDİ

Bilecik'te görevinden uzaklaştırılan CHP'li Belediye Başkanı Semih Şahin'de yaşananlara tepki geldi.

Şahin, "Her tarafı alternatif şu kaynakları ile dolu olan Bilecik öngörüsüz yöneticiler yüzünden şimdi susuzluk yaşıyor.2.5 yıl önce kurduğum ve son teknoloji ile donattığım ve kurduğum su birimini kapatan beceriksiz vizyonsuz yöneticiler; halk için belediye yönetmek akıl, bilim, vizyon işidir. Goy goyla Belediyecilik olmaz" dedi.

 

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 159
  • Ahmet 9 ay önce Şikayet Et
    Istanbullularıda aynı susuzluk akıbeti bekliyor. Hiç bir yatırım yok. Daha önceki dönemlerde yapılanlarla günü kurtarıyorlar. Sadece siyasi şov peşindeler. Insanlar kendi seçimlerini kendileri yaptıkları için sonuçu hak ediyorlar. Sadece üretikleri yeni şey heykel, heykel, yine heykel
    Cevapla
  • muro 9 ay önce Şikayet Et
    iyi de heykel yok mu gidin ondan yardim isteyin kafa chp de bol sarap raki var alin kafa cekin uyun
    Cevapla
  • Harbi Atatürkçü 9 ay önce Şikayet Et
    CHP'li hangi belediye başkanı adam gibi hizmet ediyor hepsi . Para avcısı hizmet veren Yok . Bir CHP'li kardeşiniz olarak söylüyorum CHP belediyeleri hiç biri hizmet yapmıyor. Bu saatten sonra asla CHP'ye oy vermeyeceğim..
    Cevapla
  • Halit 9 ay önce Şikayet Et
    Adam CHP li olduğunu yazıyor yalan söylüyor günaha giriyor.adam gibi hataları yazsa daha inandırıcı olurdu
    Cevapla
  • Demir 9 ay önce Şikayet Et
    Harbi Atatürkçüymüş senin yalanlarını ve algılrını sevsinler :)
    Cevapla
  • Ottomans 9 ay önce Şikayet Et
    Simdiye kadar neden oy verdin onlara ne bekliyordun hizmet etmediklerini bildigin halde niye oy verdin o zaman hangi akila hizmet ettin
    Cevapla
  • İstanbullu 9 ay önce Şikayet Et
    İşleri Osmanlı izlerini silmek olan boş işlerle meşgül olanlar halkın derdini umarsarmı beceriksiz olduklarını bile seçenler şimdi sabır zamanı herkez hak ettiğini yaşar İstanbul misali
    Cevapla
  • vatandaş 9 ay önce Şikayet Et
    Su hatlarına değilde kendisine bakım yapıyor. Boya küpüne dönmüş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Troller insanlıktan çıktı: İBB çukurunda ölen çocuk için Ekşi Sözlük'te iğrenç yorumlar
Yunanistan'ı korkutan gelişme...Türkiye'yi durdurmak için rekor bütçe