Engelli hastalara şiddet uygulamışlardı: Tutuklandılar

Büyükçekmece'de bakımevinde engelli hastalara şiddet görüntülerinin ardından İstanbul Valiliği harekete geçmiş, bakımevi kapatılmıştı. Hastalara şiddet uygulayan iki görevli tutuklandı.

GİRİŞ 25.07.2023 14:21 GÜNCELLEME 25.07.2023 14:21
Bu Habere 82 Yorum Yapılmış

Sosyal medyada yayılan görüntülerde, bakıma muhtaç bir hasta ile dalga geçen çalışan kadın çalışan tarafından kaydediliyor. Bakıma muhtaç hastaya vurup dalga geçen çalışana görüntüyü çeken çalışan ise kahkahalarıyla eşlik ediyor.

İSTANBUL VALİLİĞİ SORUŞTURMA BAŞLATTI

İstanbul Valiliği, görüntüler üzerine soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında bakımevi kapatıldı. Konu ile ilgili İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "24.07.2023 tarihinde Büyükçekmece İlçemizde faaliyet gösteren Özel Gözlem Engelli Bakımevinde çekildiği tespit edilen görüntüler üzerine idari soruşturma başlatılmıştır. Soruşturma çerçevesinde olayın yaşandığı engelli bakım merkezinin faaliyetlerine son verilmiş olup merkezde kalan engellilerimizin, çevrede bulunan uygun bakım evlerine yerleştirilmeleri kararı alınmıştır. Olayla ilgili adli ve idari süreç devam etmektedir." ifadelerine yer verildi. 

TUTUKLANDILAR

Şüpheli Nuri C. ile yanında bulunduğu belirlenen Melek P. tutuklandı

KAYNAK: DHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 82
  • İsimsiz 9 ay önce Şikayet Et
    Allah aynısını size yaşatsın
    Cevapla
  • Demet 9 ay önce Şikayet Et
    Aşşağılıklar yazıklar olsun size
    Cevapla
  • Şahin Kaya 9 ay önce Şikayet Et
    Allah o yaşattığını sana da yaşatsın
    Cevapla
  • güzelsöz 9 ay önce Şikayet Et
    dövmeli çalışan.. dövmesi olanlarda ne insanlık nede merhamet var.. sözde dövmeleri asi ve isyankarlıklarının dile getirilişi..hepsi psikolojik sorunlu...onun için işe alırken dövmeli almayacan hatta dövmeli gördünüz mü hemen dalacaksın o daha ne oluyo demeden...
    Cevapla
  • misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Yapanlar tam psikolojik hasta ve geri zekalı ömür boyu hapis vetilsin bunun affı olmaz toplumda çok duyulmayan işler yaparlar hapiste sürekli kalmalılar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sadece ‘bakan yardımcılığı’ istemekle yetinmemiş... Özel’den Erdoğan’a 3 teklif
Erdoğan'dan son dakika İsrail mesajı!