Rize'de korkunç cinayet: Ev sahibi, kiracıyı defalarca bıçaklayarak öldürdü

Rize’de yaşanan korkunç olayda ev sahibi Mücahit Kazancı, evden çıkarmak istediği kiracısının yeğeni Halil İbrahim Ak'ı çıkan tartışmada canice bıçaklayarak öldürdü. Olayda 2 kişi de yaralandı.

GİRİŞ 26.07.2023 23:13 GÜNCELLEME 26.07.2023 23:18
Bu Habere 125 Yorum Yapılmış

Olay, merkeze bağlı Paşakuyu Mahallesi Atatürk Caddesi'nde dün saat 19.30 sıralarında meydana geldi.

ÇIKAN TARTIŞMADA EV SAHİBİ KİRACISINI CANİCE BIÇAKLADI

Teyzesinin evden çıkmasını isteyen ev sahibi Mücahit Kazancı ile tartışma yaşadığını duyan Halil İbrahim Ak sorunun çözülmesi için binaya gitti. Bu esnada Kazancı ve Ak arasında tartışma başladı. Tartışma yerini kavgaya bırakınca Kazancı belinden çıkardığı ekmek bıçağını sallamaya başladı.

BIÇAKLANAN KİRACI TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Boynundan ve vücudunun çeşitli yerlerinden yara alan Ak yere yığılırken, Sedat S.S. ve Miraç B.’de olay yerinde yaralandı. Ak olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamazken Sedat S.S. ve Miraç B., Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Kazancı ise olay yerine gelen polisler tarafından gözaltına alınarak emniyetteki işlemlerinin ardından Rize Adliyesi’ne sevk edildi. Adliyeye sevk edilen Mücahit Kazancı, hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 125
  • defolu hayat 9 ay önce Şikayet Et
    para hırsı,aç gözlülük,keşke kiracı ev sahibini öldürseydi,kimsenin yatacak yeri yok,kardeş kardeşe arkadaş arkadaşa kırdırdı,inşşallah çigerlerin agzından gelir...
    Cevapla
  • Osman 9 ay önce Şikayet Et
    3 seende herşey 10 katı arttı ama kiracıları koruyacam diye ev sahiplerine bu şekilde eziyet etmek doğru değil. Tabiki her iki tarafta da kötü niyetliler var. fahiş kira artışı yapanlar da var ama bu insanlardan dolayı kira ile geçinmek zorunda kalan insanlara neden bu eziyet?
    Cevapla
  • Çıkmam diyemez 9 ay önce Şikayet Et
    Evin sahibi kiracıya çık diyorsa çıkacak kardeşim ev onun,mal onun,istediğini yapar.Kiracılar kabadayı oldu milletin evine zorla çöküyor sonunda böyle ölüyor veya öldürüyor.Halbuki evin sahibinin dediğini yapsa hiçbiri olmayacak. Hiçbir ev sahibi iyi kiracısını durduk yerde çıkarmaz,mutlaka geçerli bir sebebi vardır.
    Cevapla
  • Kader 8 ay önce Şikayet Et
    Kiracıya alakalı değil teyzesi yedi çocukların başını çünkü teyze çıkmıştı evden ona rağmen rahat bırakmadı çocukları oraya göndermiş bunlar kumpas kurmuşlar 8 kişi kişi bu çocuğa saldırmış sonra olan bu Rabbım böyle bir acıyı kimseye yaşatmasın çok zor her 2 taraf içinde inşallah ardı gelm3z ben olsam o teyzeyi haklarım çocuğuma sen sebep oldun diye
    Cevapla
  • Mehmet 9 ay önce Şikayet Et
    "Kısasta sizin için hayat vardır, ey akıl sahipleri, umulur ki sakınırsınız.” (Bakara, 2/178-179).
    Cevapla
  • sal gitsin 9 ay önce Şikayet Et
    %25 ustelık 2 sene madur edilen ev sahıpleri olarak seslenıyorum yapılan bır tarafı görup dıger tarafı suclu sayarak ceza vermektır 2 evım var yenı bu ay çıktı 2,500 tl ye toplam 5000 tl alacagım ıkı taireden kıra parası nasıl gecıneyım komsum sadece gecen ay yenı kıraya verdı evını 12000 tl ye ac kalırsa ınsan işte yapamıyacagı hıc bır şey yoktur bunları defeaten cımere yazdım dakmadınz
    Cevapla
  • ismail 9 ay önce Şikayet Et
    Kiraların iki sene yüzde yirmi beş artması tabii ki doğru bir karar değil. Burada kiracıların da düşünmesi gerekir. Ev sahiplerinin de en kötüsü iki yıl sabretmeleri gerekiyor. Kavga ve de cinayet nedir. Bu hiçbir şekilde kabul edilemez. Kiracı arkadaşlar sizler de vicdanlı olun ve imkanlarınızı mümkün olduğunda zorlayarak kiranızı yüzde yirmi beşle yetinmeyin. Ev sahibinin de düşünün
    Cevapla
  • ist34 9 ay önce Şikayet Et
    makul oranda arttır kardeşim kiranı. kiracı da razı gelecektir buna ama sen %1000 lere varan zammı dayarsan kiracıya alırsın o zaman kirayı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’