İnegöl'de kiracısını vuran adam tutuklandı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde faaliyet gösteren çiçekçide meydana gelen olayda kiracısını tabancayla yaralayan iş yeri sahibi, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İnegöl'de kiracısını vuran adam tutuklandı
İnegöl'de kiracısını vuran adam tutuklandı
GİRİŞ 27.07.2023 17:36 GÜNCELLEME 27.07.2023 17:36
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Bursa'nın İnegöl ilçesinde gerçekleşen olay, dün saat 18.00 sıralarında Hamidiye Mahallesi Park Caddesi'nde faaliyetini sonlandırılan çiçekçide meydana geldi.

İş yeri sahibi Nadir C. (63) ile kiracısı Ufuk Araz (48) arasında iş yerini boşaltma konusunda tartışma çıktı. Tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Öfkelenen dükkan sahibi tabancayla kiracısı Ufuk Araz'a tek el ateş etti. Tabancadan çıkan mermi, Araz'ın önce eline, ardından göğsüne girip sırtından çıktı. Kanlar içinde kalan Araz, yoldan geçen ticari taksiyle İnegöl Devlet Hastanesine geldi. Dükkan sahibi Nadir C., suç aletiyle polis karakoluna giderek teslim oldu.

"RASTGELE ATEŞ ETTİM" 

Yaralının hastanede tedavisinin sürdüğü, durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Adliyeye sevk edilen şüpheli Nadir C.'nin ifadesinde, "İş yerimin önüne geldi. Beni darp etmeye çalıştı. Ben de korkutmak için rastgele ateş ettim. Göğsüne ateş etmek istememiştim" dediği öğrenildi.

Adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 28
  • sercan yılmaz 8 ay önce Şikayet Et
    Piyasayı hareketlendiren nedir? Dolar ve Altın.Bunlara Euro'yu da katıp bir pota yaparsın,alırsın ortalamasını.Bu ortalamaya göre kiran kaç ortalamaysa,sonraki artışları da bu değerle çarparsın.
    Cevapla
  • Hamit 34 8 ay önce Şikayet Et
    Bizde kiracıyız %125 zam yaptık 2. Senemiz olmasına rağmen yamyam %220 diye tutturdu. İyilikten maraz doğar devlet kolları sıvasın sert yüzünü göstersin. Bu ev sahiplerin parada değil canımızda gözü var gece gündüz onlar için çalılmamız gerek...
    Cevapla
  • murat 8 ay önce Şikayet Et
    Bende kiracıyım ama yüzde 25 yapmadım. maaşıma gelen zam oranında zam yaptım. Kiracı arkadaşlara tavsiyem vicdanlı olun. Durumunuz varsa hakkı neyse onu verin. 3 milyonluk evde 3 bine oturulmaz.
    Cevapla
  • misafir 8 ay önce Şikayet Et
    gözlerim yanlış mı göruyor adam vuran bir kişi tutuklanmış Allah Allah hayret ya
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    ev sahiplerinin canı cehenneme haram zedeler
    Cevapla
  • Kazım 8 ay önce Şikayet Et
    Ev sahiplerine laf edeceğine az ye de kendine ev al hadsiz.
    Cevapla
  • ahmet 8 ay önce Şikayet Et
    bende ev sahibiyim. sen nasıl konuşuyorsun münafık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin tarihine geçen skor!
İlber Ortaylı'dan skandal Ayasofya sözleri: Namaz kılmak için gudubet bir bina