Saman yüklü kamyon alev alev yandı

Ankara'nın Çankaya ilçesinde elektrik kablolarına takılan saman yüklü kamyon alev aldı. Kamyon tamamen yanarken, şoför yaralı kurtuldu.

Saman yüklü kamyon alev alev yandı
Saman yüklü kamyon alev alev yandı
GİRİŞ 31.07.2023 13:47 GÜNCELLEME 31.07.2023 13:47

Yeşilkent Mahallesi 565'inci Sokak'ta seyir halindeki saman balyası yüklü kamyon, elektrik kablolarına takıldı. Kablolardan çıkan kıvılcım, kamyonun kasasındaki samanları tutuşturdu. Alevler, rüzgarın da etkisiyle büyüdü.

Kamyon kısa sürede alev topuna dönerken, şoför son anda araçtan kendini dışarıya attı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiyenin müdahalesi ile çevredeki tarlalara sıçramadan söndürüldü. Ancak saman balyaları ve kamyon tamamen yandı. Vücudunda yanıklar oluşan kamyon şoförü ise sağlık ekibinin ilk müdahalesinden sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...