Yakıt almak için durdu aracına pitbull girdi!

Aydın'ın Söke ilçesinde yakıt almak için akaryakıt istasyonunda duran sürü geri döndüğünde aracının içerisinde pitbull cinsi bir köpek olduğunu gördü. Araçtan inmeyen köpeğin saldırma tehlikesi nedeniyle 6 saat veteriner beklendi.

GİRİŞ 01.08.2023 13:54 GÜNCELLEME 01.08.2023 14:16
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Aydın’ın Söke ilçesinde Ahmet Aydın, gece saat 01.00 civarında kullandığı 09 J 0478 plakalı kamyonetle Söke-Bodrum kara yolundaki bir akaryakıt istasyonuna girdi.

Yakıt dolumu sırasında açık bırakılan kapıdan içeriye tasması bulunmayan ve terkedildiği tahmin edilen Pitbull cinsi köpek girdi. Bu sırada kamyonette bulunan Fırat Taşdemir de korkuyla kendisini dışarıya attı.

Tüm çabalarına rağmen köpeği kamyonetten indiremeyen Ahmet Aydın, jandarma ve itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen ekipler, köpeğin tehlikeli ırk olması nedeniyle müdahale edemedi.

GAZETECİLERİN ARACINDA SABAHLADI

Gece olması nedeniyle hayvan barınağı görevlilerine ulaşamayan Aydın, olayı takip etmek üzere istasyona gelen gazetecilerin aracında sabahladı.

Köpek, saat 7.00 civarında istasyona gelen Söke Belediyesi veteriner hekimi tarafından uyutularak Aydın Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezine götürüldü.

Sürücü Ahmet Aydın, gazetecilere yaptığı açıklamada yakıt aldığı sırada köpeğin yaklaşması üzerine istasyon görevlisinin depo kapağını kapatmadan kaçtığını, kapağı kapatmak için indiği sırada kapıyı açık bıraktığını, köpeğin bu sırada içeri girdiğini söyledi.


Köpeğin çevredeki insanlara zarar vermemesi için kamyonetin kapıları kapattıklarını, jandarma ve itfaiyeyi aradıklarını söyleyen Aydın, “Kimse bir şey yapamadı. Mağdur kaldık bu şekilde. Normalde bunu çıkartabilirdik ama insanlar zarar görmesin diye yetkililerden çözüm bekledik.” dedi.

İstasyon çalışanları ise tasmasız köpeği daha önce görmediklerini, yakınlardaki bir yerleşim yerinde terk edildiğini düşündüklerini ifade etti. 

 

 

KAYNAK: AA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 24
  • Sahibineçeker 8 ay önce Şikayet Et
    Bizim ecdadımız hayvana bile merhamet etmiş ve seçtiği hayvanlar sadık ve agresif olmayan anadolu insanının karakterine uygun akıllı kopekler olmuştur ama günümuzde bu tür vahşi batıdan gelen ve batının düşünce yapısını yansıtan köpekler bizde de beslenmeye başladı. Düşünüyorum da biz de mi vahşileşmeye başladık.
    Cevapla
  • Türk oğlu TÜRK 8 ay önce Şikayet Et
    Ya şü pitbul denen iğrenç hayvanları bitirin artık şu memlekde nolursunuz ya.
    Cevapla
  • Hekimoğlu 8 ay önce Şikayet Et
    belliki hayvana iskence etmişler kafası kocaman sismis yazık
    Cevapla
  • Vatandaş 8 ay önce Şikayet Et
    Avrupayı gezdim bir tane başı boş gezen köpek görmedim. Parklarda, bisikletle giderken tedirgin oluyoruz.
    Cevapla
  • Mustafa Akın 8 ay önce Şikayet Et
    Adam köpeğe psikolojik baskı yapmış. 6 saat sıcak havada arabada bekletilir mi köpek. Adli işlem başlatılması lazım.
    Cevapla
  • Ahmet 8 ay önce Şikayet Et
    Çok doğru söylemişsin serbest bıraksa 3-4 kişiye saldırsa , birilerini öldürse. Şaka mısınız? O hayvanı yasak olmasına rağmen besleyip sokağa atan sözde hayvenselere iki kelime etseydin.
    Cevapla
  • niğdeli 8 ay önce Şikayet Et
    doğru diyon indirmeye çalışacaktı kolunu bacağını parçalattıracaktı ayıp etmiş. gece saati camlar açık çok sıcaktır, orası olmasa zaten köpek klimalı odada yatacaktı. mantıklı sevin şu hayvanları, körü körüne değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan dev LNG anlaşması açıklaması! Karadeniz'de de petrol gelişmesi
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı