Esenyurt tekel bayi cinayetinde son dakika gelişmesi

Esenyurt'ta 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan tekel bayi baskınına ilişkin 8 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

GİRİŞ 03.08.2023 10:13 GÜNCELLEME 21.09.2023 22:50
Bu Habere 71 Yorum Yapılmış

İstanbul Esenyurt'ta 2 kişinin hayatını kaybettiği tekel bayisi baskınıyla ilgili gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevk edildi.

2 kişinin ölümüyle sonuçlanan tekel bayisi baskınına ilişkin 8 şüpheliden silahı ateşleyen Tarık Özer, Azad Özer ve Serhat Özer ifadelerinin alınmasının ardından tutuklanmaları talebiyle nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi.

Ne olmuştu?

Esenyurt’ta bir işyerinde yaşanan kan dondurucu olayda 4 kişi kurşun yağdırmış, Batuhan B. (20), Yunus Emre E. (24) hayatını kaybederken, Yusuf E. (21) ise yaralanmıştı. Güvenlik kameralarına da yansıyan cinayetle ilgili inceleme başlatan polis, 4 zanlıyı ve onlara yardım ve yataklık eden 5 kişiyi gözaltına aldı. 

Tekel bayisindeki silahlı kavganın kan donduran görüntüleri ortaya çıktı...Tekel bayisindeki silahlı kavganın kan donduran görüntüleri ortaya çıktı...

İlk ifadesi ortaya çıktı: Neden öldürdüğünü anlattı!İlk ifadesi ortaya çıktı: Neden öldürdüğünü anlattı!

Esenyurt'ta cinayet! Öldürülen kişinin babası konuştu!Esenyurt'ta cinayet! Öldürülen kişinin babası konuştu!

Esenyurt’ta tekel bayisinde daha önce yaşanan kavganın görüntüsü ortaya çıktıEsenyurt’ta tekel bayisinde daha önce yaşanan kavganın görüntüsü ortaya çıktı

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 71
  • Sencer 8 ay önce Şikayet Et
    Kanunun boşluklarında böyle kabadayılar türer oda toplumun huzurunu bozar kısasa kısas ülkede ve toplumda adaleti tesis eder gresi hikaye.
    Cevapla
  • Gulce gass 8 ay önce Şikayet Et
    Kardeşim bence adamlar cinayete davetiye çıkarmış nokta.
    Cevapla
  • Ayşe Nur 8 ay önce Şikayet Et
    Siz de öldürülün inşallah katiller . Gerçekten borcu vardı da ödemeyip adama bunu yaptırdıysa borcunu ödemeyenlere de yazıklar olsun
    Cevapla
  • Soner 8 ay önce Şikayet Et
    Daha once silahli catismalari olmalarina ragmen babalari acik davet cikarmistir bu olaya .. bence babalari da yargilanmali.
    Cevapla
  • Mustafa 8 ay önce Şikayet Et
    Büyük şehirlerde mültecileri kendi ülkesine, kalanları da Doğu mu mağara mı her nereyse kendi memleketine postalayın artık, nedir bu dağ hayvanatından çektiği bu memleketin?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tavuk altın yumurtladı - 2 Mayıs günün gazete manşetleri
Flaş gelişme! Beşiktaş, Nuri Şahin'le masaya oturuyor!