Yaralı olarak ele geçirilen PKK'lı terörist devletin şefkatini böyle anlattı

Irak'ın kuzeyindeki operasyonda iki terörist etkisiz hale getirilmiş, bir kadın terörist sağ ele geçirilmişti. Yaralı olarak bulunan terörist, askerlerin kendisine gösterdiği muameleyi anlattı, "Çok etkilendim" dedi.

GİRİŞ 05.08.2023 10:15 GÜNCELLEME 05.08.2023 10:19
Bu Habere 106 Yorum Yapılmış

Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde teröristlerle girilen çatışmada 2 terörist etkisiz hâle getirilmiş, Marya Umut kod adlı Şengül Bulut isimli kadın terörist de sağ ele geçirilmişti.

"HİÇBİR ŞEY DIŞARIDAN GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEĞİL"

Yaralı olarak yakalanan kadın terörist Şengül Bulut, askerlerin kendisine olan muamelesini şöyle anlattı: 

"Türk askerleri beni buldular. İlk yaptıkları şey yaralarıma müdahale etmek oldu. Su verdiler, yemek verdiler. Ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Hatta bulunduğum yerden beni çıkarmak için sırtlarına almayı bile teklif ettiler. Yaklaşımlarından çok etkilendim. Hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değil. Sabahtan beri kaç defadır buradaki tüm arkadaşlar yaralarıma tekrar tekrar pansuman yaptılar. Bence bu böyle bilinmelidir."

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 106
  • Deli Dumrul 8 ay önce Şikayet Et
    İnşallah dağdaki kandırılmış Kürt gençlerine örnek olur. Evlat yolu bekleyen Annelerin çocuklarıda bu çağrıyı duyar dönerler İnşallah.
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    niye teslim olmamiş bunca zaman af etmeyin gereken yapılmalıdır
    Cevapla
  • Vatandaş 8 ay önce Şikayet Et
    Türk askeri budur işte Çanakkale’de düşman askerine tayin(ekmek) verir yaralılarına yardım eder sırtında taşır Diyarbakır’da Hendek ve çukur savaşında girdiği bir evde kahvaltı yaptıktan sonra o eve para bırakan askerdir Türk askeri
    Cevapla
  • Aaa 8 ay önce Şikayet Et
    Terroristlerin teslkm olmalari icin bunlari bilmeleri lazim ki cozulmeler olsun terroristbaslari emellerine ulasamasin
    Cevapla
  • Ts. 8 ay önce Şikayet Et
    Pkk terorist bunda suphe yok ancak cozum sureci sart irak ve suriyede kendi elimizle kurt devketini kuralim oradaki Turkmenlerle buradaki Kürtleri mübadele edelim tek cozum bu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı