Bilal Erdoğan'dan dünya şampiyonuna plaket

Yeni Türkiye Eğitim Vakfı (YETEV) Mütevelli Heyeti Başkanı Necmeddin Bilal Erdoğan, İstanbul’da düzenlenen U17 Dünya Güreş Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Yusuf Bakır'a plaket verdi.

GİRİŞ 05.08.2023 23:47 GÜNCELLEME 06.08.2023 09:58
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İstanbul’da düzenlenen U17 Dünya Güreş Şampiyonası’nda 110 kg’da mücadele eden Yenidoğu Okulları öğrencisi Cemal Yusuf Bakır, finalde rakibini yenerek Dünya Şampiyonu sahibi oldu.

YETEV Okulları Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, altın madalya kazanan başarılı güreşçiye plaket verdi.

‘Okullarımızda sporcularımızı desteklemeye devam edeceğiz’

Palet Okulları Çamlıca Kampüsü'nde düzenlenen törene, Necmeddin Bilal Erdoğan, YETEV Okulları Genel Müdürü Hayati Oktay, şampiyon güreşçi Cemal Yusuf Bakır ve okul yöneticileri katıldı

Törende konuşan Erdoğan, YETEV Okulları bünyesinde Gençlik ve Spor Bakanlığıyla yapılan anlaşmayla başarılı sporcuları eğitim dönemlerinde desteklediklerini vurguladı.

Şampiyon sporcunun babadan güreşçi olduğunu ve 3 kardeşinin de güreşle ilgilendiğini ifade eden Erdoğan, şöyle konuştu:

"Yusuf kardeşimiz 2 yıldır Dünya Şampiyonu oluyor. Bu sene de bizi gururlandırdı, bayrağımızı göndere çektirdi, İstiklal Marşı'nı okuttu. Kardeşimizi tebrik ediyoruz. Biz okullarımızda, bu tür sporcu kardeşlerimizi desteklemeye devam edeceğiz. Kendisini ve ailesini tebrik ediyorum. Daha nice başarılar getirecekler. Allah güç kuvvet versin."

Cemal Yusuf Bakır da ailesi, okul yöneticileri ile öğretmenlerine teşekkür ederek, "Bu süreçte yanımda oldular. Turnuva hâlâ devam ediyor, sporcu kardeşlerime başarılar diliyorum. İnşallah en iyi neticelerle sonuçlandırırlar. Buraya davet ettikleri için okuluma teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • ADEM AKYOL 8 ay önce Şikayet Et
    Maşa Allah
    Cevapla
  • Akıncı 8 ay önce Şikayet Et
    Helal olsun Bilal gardaşime
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasındaki sürpriz görüşme sona erdi!
IBAN'la vergi kaçıran yandı! Her fiş için 3 bin 400 lira ceza