Kocasını bıçakla öldürmüştü ifadesi ortaya çıktı!

Uşak'ta, karısı 40 yaşındaki Emine Aka tarafından bıçakla yaralanan 42 yaşındaki Emrah Aka hastanede, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

GİRİŞ 06.08.2023 09:30 GÜNCELLEME 06.08.2023 10:13
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Emniyetteki işlemleri tamamlanan ve adliyeye sevk edilen Emine Aka, nöbetçi hakimlikçe tutuklandı. Zanlının ilk ifadesinde, kıskançlık nedeniyle kavga ettikleri sırada sinir krizi geçirdiğini ve kocası Emrah Aka'yı bıçakla yaraladığını söylediği öğrenildi.

Uşak'ta, Fatih Mahallesi 5. Köksal Sokak'taki bir apartmanda ikamet eden Emine Aka (40) ile eşi Emrah Aka (42) arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

MUTFAKTAN ALDIĞI BIÇAĞI SAPLADI

DHA'da yer alan habere göre tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Emine Aka kocası Emrah Aka'yı mutfaktan aldığı bıçakla yaraladı.

MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

İhbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Emrah Aka, yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

KADIN GÖZALTINA ALINDI

Ekipler Emine Aka'yı gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

AA'da yer alan habere göre emniyetteki işlemleri tamamlanan ve adliyeye sevk edilen Emine Aka, nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

İLK İFADE: KISKINÇLIK VE SİNİR KRİZİ

Zanlının ilk ifadesinde, kıskançlık nedeniyle kavga ettikleri sırada sinir krizi geçirdiğini ve kocası Emrah AKA.'yı bıçakla yaraladığını söylediği öğrenildi.

Çiftin önceki evliliklerinden birer çocuğu olduğu öğrenildi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Çıkar meselesi
    Cevapla
  • hakan 8 ay önce Şikayet Et
    adamin butun mal varligina konmus olay bu kadar basit boyle kadinlar idam edilmeli
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Zorlamı evlendirilmiş evlenmeyeaydi,bu kadınlardan çok çekiyoruz halimiz ne olacak bilmiyorum.
    Cevapla
  • Köylü 8 ay önce Şikayet Et
    Erkekler güzel kadın, kadınlar yakışıklı Zengin erkek peşindeler . Edepli karekteri düzgün olsun diyen yok Allah CC korkusu ahiret korkusu da olmayınca kaçınılmaz sonuç
    Cevapla
  • Anadolu 8 ay önce Şikayet Et
    Hayır ve şer Allah'tan..!Kul hak'kı bu dünyada cıkma sa'da; Diger alemde hesabı verilir.Kul hak'kı yemeyen insan, kibirli olmaz,yaratıla ni dahi sever.Terlemeden param var diyene ise; Şey tana uymuş denilir.Seytan ise; Nefistir, nefis..!
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    kadın mutlu gününde suratına baksanıza mutsuz istemediği bir evlilik niye evlendin.sevmiyorsaniz yapmacık olmayın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi kapanış rekoru!
IBAN'la vergi kaçıran yandı! Her fiş için 3 bin 400 lira ceza