Polis acı haberi telefonda babaya söyleyemedi

Amasya’da devrilen un yüklü tırın sürücüsü hayatını kaybetti. Genç sürücünün çalan telefonunu açan polis, acı haberi sürücünün babasına söyleyemedi.

GİRİŞ 07.08.2023 20:51 GÜNCELLEME 07.08.2023 20:51
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Çorum’dan yüklediği unları Van’a götürmek üzere yola çıkan Erkan Çelik (21) yönetimindeki 65 ABJ 544 plakalı tır, Amasya otogar kavşağı bağlantı noktasında kontrolden çıkarak devrildi.

Emniyet kemeri takmadığı belirlenen Çelik, olay yerinde hayatını kaybetti. Tırın dorsesindeki un çuvalları ise yol kenarına dağıldı. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sürücünün peş peşe çalan telefonunu açan trafik polisi, acı haberi babaya söyleyemedi. Sonrasında arayan gencin yakınlarına ise durumunun ağır olduğu belirtilerek, hastaneye gelmeleri istendi. Talihsiz gencin cenazesi, yapılan incelemenin ardından cenaze aracı ile hastane morguna götürüldü.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Dortmund 11 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin rabbim yakınlarına sabırlar versin çok üzücü bir durum rabbim yardimcilari olsun
    Cevapla
  • Mustafa 11 ay önce Şikayet Et
    Emniyet kemeri tak kardeşim, bir zahmet. Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • misafir 11 ay önce Şikayet Et
    21 yaş tır kullanabiliyormu ?
    Cevapla
  • YILMAZ 11 ay önce Şikayet Et
    Bazen yalan söylenir derler. İşte bu olayda, Rahmetli olanın uzaktaki yakınına, ölüm haberi verilirse, yorgun üzüntülü ve bir an önce kavuşmak için, ikinci bir kaza olma ihtimali yüksek, ama yaralı hastanede denildiğinde daha uygun olur.
    Cevapla
  • Turgay 11 ay önce Şikayet Et
    Mesleğin en zor tarafı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cİhat Yaycı "Kral çıplak" dedi! "Gemi çıkartmadan uçak kaldırmadan diz çöktürürüz"
Geçmişten günümüze Türk devletleri hangileri: Milattan öncesine dayanıyor