Ünlü isimlerden Erkin Koray için taziye mesajı

Kanada'nın Toronto kentinde kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Türk rock müziğinin ünlü ismi Erkin Koray için çok sayıda ünlü isim taziye mesajı paylaştı.

GİRİŞ 08.08.2023 00:35 GÜNCELLEME 08.08.2023 11:57
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Ünlü pop müzisyeni Tarkan, sosyal medya hesaplarında, "Bir efsaneyi kaybettik. Başımız sağ olsun." paylaşımında bulundu.

Mustafa Sandal da Instagram hesabında, "Müziğe kattığın değerleri ve inanılmaz şarkılarını asla unutmayacağız. İyi ki bu ülkenin sanatçısıydın. Mekanın cennet olsun." ifadelerini kullandı.

Rock müzisyeni Kıraç, X hesabındaki paylaşımda "Allah rahmet eylesin. Işıklar içinde gidesin." cümleleriyle Koray'ı andı.

- "Gençlik yıllarımın sesi, anılarımın melodisiydi"

Oyuncu ve senarist Can Yılmaz, Koray'ın vefatının ardından, "O, sadece bir rock müzisyeni değil, benim gençlik yıllarımın sesi, anılarımın melodisiydi. Güle güle Erkin 'Baba' seni de unutmayacağız…" paylaşımında bulundu.

Bir diğer rock müzisyeni Haluk Levent ise sosyal medya hesaplarında, "Ne dersem kelimeler kifayetsiz olacak. Baba! Çok özleyeceğim seni." ifadeleriyle ünlü müzisyeni yad etti.

Rap müzisyeni Ceza da X hesabında Koray için "Saygı ve rahmetle..." paylaşımını yaptı.

- "Türk rock müziğinin başı sağ olsun"

Müzisyen Nazan Öncel, Erkin Koray ile 1996'da çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

"Fesuphanallah demeyen var mıdır içimizde ya da Gönül Salıncağı'na binmeyen, Kör Olası Çöpçüler Aşkımı Süpürmüşler diyen de biz değil miydik? Öyle Bir Geçer Zaman Ki diye de az ağlamadık hani… Hey gidinin Erkin'i hey! Getirin bana o günleri, yakalım bugünleri. Türk rock müziğinin başı sağ olsun. Sevgi, saygıyla."

Ajda Pekkan ise Instagram hesabında, "Işıklarda uyu Erkin Koray." paylaşımında bulundu.

Oyuncu Hasan Kaçan da X hesabında, "İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raciun. Erkin baba da gidivermiş. Yakınlarına, sevenlerine sabırlar dilerim. Allah Rahmet eylesin." ifadeleriyle Koray için taziyede bulundu.

Erkin Koray'ın yakın arkadaşlarından Orhan Gencebay ise Instagram paylaşımında, "Mekanın cennet olsun kadim dostum, sevgili kardeşim Erkin Koray. Üzüntüm tarifsiz. Ölümsüz eserlerinle her daim yaşayacaksın. Huzur içinde uyu." dedi.

Emel Sayın'ın Instagram hesabından yapılan paylaşımda, "Sevgili Erkin Koray'ı kaybettik. Kendisine Allah'tan rahmet, tüm sevenlerine baş sağlığı diliyorum." mesajı yer aldı.

- İsrailli gruptan taziye mesajı

Dünya turnelerinde çoğu kez Erkin Koray'ın "Estarabim" şarkısını seslendiren İsrailli heavy metal grubu Orphaned Land de Koray'ın vefatının ardından taziye mesajı yayımladı.

Grubun solisti Kobi Farhi, paylaşımında, "Sevgili Erkin baba. Zamanımızın en büyük rock kahramanlarından biri olarak anılacaksın. Bugün özgürce yürüdüğümüz müzik yolunu sen inşa ettin." dedi.

Farhi, bugüne kadar birlikte geçirdikleri güzel vakitler için Koray'a teşekkür etti ve "Seni selamlıyoruz büyük efsane, müziğimizin babası. Huzur içinde yat." temennisinde bulundu.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • #avşarın delisi 9 ay önce Şikayet Et
    insan nasıl yaşarsa öyle ölürmüş. bırakın insanlar istediği gibi ölsün. belkide adam imanlı biriydi kimbilir.
    Cevapla
  • Bilal 9 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Ölene kadar toplumu sanatçı, gazeteci, yazar, şucu, bucuya maruz bırakmasanız ne kadar güzel ve sahici olacak.
    Cevapla
  • halil gumus 9 ay önce Şikayet Et
    Rabbimin rahmeti imanı ile göçenler içindir, ne bedava rahmet vardır ne de Müslüman Allah'ın rahmetinde ümidini kesmez ona göre yaşar ömrü Allah yokmuş gibi geçenlere Allah rahmet etsin denmez bile bile hiç denmez. Toprağı bol olsun dinince dinlensin derler yada onun inandığı anlamlarda söylemde bulunulur mesela ışıklar içinde yürüsün gibi vs. Allah'ın rahmeti bedava bir pınar değildir
    Cevapla
  • hakan 9 ay önce Şikayet Et
    Allah'ın rahmeti bedava bir pınar değildir demişin şahsen ben 16 yaşımdan beri namaz kılıyorum yaş 43 kendimi garanti görmüyorum sadece rabbimim rahmetine sığınıyorum Allahın rahmet pınarı kimsenin tekelinde değil kardeşim!
    Cevapla
  • Ceiko 9 ay önce Şikayet Et
    Maşallah bilirkişi sen kendine bak.
    Cevapla
  • TURAN 9 ay önce Şikayet Et
    Allah rahemt eylesin duygu yüklü sanatçıydı zor bulunur onun gibi.
    Cevapla
  • Osmanlıcıkürt 9 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Allah sabırlar versin ailesine
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kaza sonrası ABD'den son dakika İran ve Reisi açıklaması
Şimdiye kadar yaşamış en zengin firavundu! İlk kez yüzü görüntülendi...