TYB İstanbul'dan İTÜ'ye ziyaret

Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şube Başkanı Mahmut Bıyıklı ile Yönetim Kurulu Üyeleri Muzaffer Doğan, Mekki Yassıkaya, İhsan Kabil ve Fatma Gülşen Koçak İstanbul Ticaret Üniversitesi'ni ziyaret etti.

TYB İstanbul'dan İTÜ'ye ziyaret
TYB İstanbul'dan İTÜ'ye ziyaret
GİRİŞ 12.08.2023 11:53 GÜNCELLEME 12.08.2023 11:53

Ziyarette İTÜ Mütevelli Heyet Başkanı Dr. İsrafil Kuralay ile akademi ve kültür gündemine dair uzun bir görüşme gerçekleştirildi.

Üniversiteler ve sivil toplum ilişkilerinin konuşulduğu ziyarette İstanbul Ticaret Üniversitesi ve TYB İstanbul arasında işbirliği imkanları da ele alındı.

İstanbul Ticaret Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Dr İsrafil Kuralay ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirterek öncü ve yol açıcı faaliyetlere imza atan TYB İstanbul'u takdirle takip ettiğini ifade etti.

TYB İstanbul Şube Başkanı Mahmut Bıyıklı da İsrafil Kuralay'ın bulunduğu her makama ve ortama değer katan kültür dostu bir ticaret insanı olduğunu söyleyerek kültür camiasına desteklerinden dolayı kendisine müteşekkiriz diye konuştu.

Ziyaret TYB İstanbul heyetinin üniversiteyi Dr İsrafil Kuralay rehberliğinde gezmesiyle sona erdi.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Nijerya'dan ABD'ye tehdit gibi çağrı! Milyonlarcası kaçırılmış: Hepsini iade edin
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...