İBB'den reklam var hizmet yok: Vatandaşlar isyan etti

CHP'li İBB Başkanı İmamoğlu, Ataköy-İkitelli metro hattı arasındaki üç istasyonu açmadan reklamını yaptı. İBB'nin "5 yeni metro açtık" diye yaptığı reklamdaki durakların henüz açılmadığı görüldü.

GİRİŞ 13.08.2023 10:16 GÜNCELLEME 13.08.2023 10:21
Bu Habere 166 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Bahçelievler Yenibosna Yıldırım Beyazıt Caddesi üzerinde Kuleli İlköğretim Okulu binasının hemen yanındaki İBB reklam panosunda "5 metro açtık" şeklinde verdiği hat isimlerinden Ataköy - İkitelli Metrosu'nun duraklarının AK Parti döneminde yapılan durakların açılmadığı kaderine terk edildiği görüldü.

İBB'nin reklam panosunda açıldığı söylenen Ataköy İkitelli metrosunun duraklarına giden vatandaş AK Parti döneminde yapılan çalışmalardan başka hiçbir çalışma yapılmadığını ve açılmadığını görünce tepki gösterdi.

İBB'nin açılışını yapmadığı hizmetleri billboardlarda açmış gibi reklamını yapmasının doğru olmadığını belirten vatandaşlardan A.K., "İBB projesini durdurduğu Ataköy ikitelli metrosunun açtık diye reklamını billboardlarda yapmaktadır. Bu metronun durakların üç tanesi Yenibosna Mahallesi'nde de AK Parti döneminde yapımı başlayan Çobançeşme metro durağının çalışmalarını durdurdu. (Çoban çeşme mevki, İhlas metro Durağı ve Doğu sanayi sitesi) billboardlardaki açtık yazısına göre gittiğim üç durak da kapalı. 153'ü de arayarak durakların kapalı olduğunu şikayette bulundum" dedi.

ATATÜRK HAVALİMANI AKSARAY ARASINDAKİ YENİBOSNA TRAMVAY DURAĞI İPTAL EDİLDİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK parti döneminde hayata geçirilen ve Atatürk havalimanı Aksaray arasındaki Yenibosna durağını iptal etti.

İBB tarafından yenibosna durağının iptal edilmesi nedeniyle vatandaş tramvaya binmek için Şirinevlere kadar yürümek zorunda kaldı.

KAYNAK: SABAH
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 166
  • Cemal 8 ay önce Şikayet Et
    Her yerde yalan afişler görüyoruz.yasadigimiz bir ilde neler değiştiginj biz biliyoruz..yarım kalan projeler 4 yıldır bitmemiş,sen kalkıp 5 yeni metro yaptık diyorsun..neden görmüyoruz biz bunları... ulaştırma Bakanlığı'nın ysptını kendileri yapmış gibi milleti kandirmayin
    Cevapla
  • Korsan ibb 8 ay önce Şikayet Et
    Ya korsan taksi reklamlarına ne demeli ibb nin reklam panolarında korsan taksi cagir reklamlari bulunmakta yani suçu övme teşvik etmekte
    Cevapla
  • SC Freiburg.... 8 ay önce Şikayet Et
    5 yeni Metro açtı isen O duvarlar niye var....???
    Cevapla
  • yazıcı 8 ay önce Şikayet Et
    Sülün ekrem
    Cevapla
  • 2023 8 ay önce Şikayet Et
    Bu adam yalan makinesi.Istanbul'lu bunu haketti.Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdanda oldular.34 günlük suları kaldı.Melen olmasa susuzdular.Haydee İstanbul'lu yine Ekrem'e verin oyları herşey güzel olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kadıköy'de 3 gollü galibiyet! Fenerbahçe pes etmedi
Erdoğan'dan İslam ülkelerine Gazze çağrısı: Bu davaya sahip çıkın!