LGBT savunucusu doktordan itiraf: LGBT'lilerin ömrü kısa!

Çocukların cinsiyet değiştirmek için hormon alabileceği üzerine tepki çeken LGBT savunucusu Prof. Dr. Şahika Yüksel'in "LGBTİ'lerin ömürleri kısa" itirafında bulunduğu ortaya çıktı.

GİRİŞ 13.08.2023 21:02 GÜNCELLEME 13.08.2023 21:28
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

İstanbul Üniversitesi akademik kadrosundayken onlarca gence ergenlik durdurucu tedaviler uygulattığı ve cinsiyet değiştirme ameliyatlarına öncülük ettiği iddia edilen LGBT savunucusu Prof. Dr. Şahika Yüksel, cinsiyet değiştirme konusunda çocuklara hormon verilebileceğini söylemesi tepki çekti. 

Afrin operasyonuna karşı çıkan akademisyenler arasında bulunduğu da öğrenilen Şahika Yüksel'in yaklaşık geçtiğimiz yıl Medyascope'da 'LGBTİ'lerle ilgili çarpıcı bir itirafta bulunduğu ortaya çıktı. 

Çocuklarımızı LGBT propagandasından nasıl koruruz? Bu 'tavsiyeleri' sakın yapmayın!Çocuklarımızı LGBT propagandasından nasıl koruruz? Bu 'tavsiyeleri' sakın yapmayın!

"LGBTİ'LERİN ÖMÜRLERİ KISA"

Çocuklarla ilgili tepki çeken sözlerde bulunan Şahika Yüksel'in yaklaşık 1 yıl önce Medyascope'da yaptığı itiraf ortaya çıktı. 

Yüksel, "LGBT'ler de büyüyorlar, biraz daha ömürleri kısa, biraz daha hastalanma riskleri var. Ama her yaşta var, her yaşta zorluk olabiliyor." itirafından bulundu. 

POT KIRDIĞINI ANLAYINCA ÇARK ETMEYE ÇALIŞTI

Can Candan isimli konuğun bu konu hakkında soru sorması üzerine pot kırdığını anlayan ve çark etmeye çalışan Yüksel'in, LGBTİ'lilerin ayrımcılığa maruz kaldığını iddia ederek savunmada bulunması dikkat çekti. 

Cinsiyet değiştiren LGBT'liler ötenazi kliniklerine koşuyor! 'Acı içindeyim'Cinsiyet değiştiren LGBT'liler ötenazi kliniklerine koşuyor! "Acı içindeyim"

________________

TEPKİ ÇEKEN SÖZLER SARF ETMİŞTİ

Çocuklara hormon verilerek cinsiyetlerinin bastırılabileceğini söyleyen ve tepki çeken Yüksel, şu ifadeleri kullandığı ortaya çıkmıştı:

"Cinsiyet geçişi anlık bir iş değil, geçiştir. Geçiş sürecinde önce cinsiyet kimliğine uygun sosyal olarak görülme ve bedensel özelliklere sahip olma talebiyle başlar ve cinsiyetle birebir düşmeyen giysiler, davranışlar, jestler yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlar.

Kişinin hazır olduğunu düşündüğümüzde kendisine geri dönüşü olan bir tedavi olan hormon tedavisiyle bedensel değişiklikler ortaya çıktığında ya da sahip olduğu cinsiyetin özellikleri törpülenip geri döndüğünde, bundan memnun kaldıklarında kalıcı, o zaman geri dönüşü olmayan cerrahi operasyonlara da artık hazır diye düşünülür.

Bütün bu sürecin en başından itibaren ruh sağlığı uzmanları devrededir. 18 yaşının üstündeyse biyolojik olarak doğumdan kadın olanlara, trans erkek olmak isteyenlere erkeklik hormonları testosteron, doğumdan erkek olanlara da kadınlık hormonları verilmektedir. Eğer 18 yaşının altındaysa bu ergenler de vücutlarından çok rahatsız olduğu için cinsiyetlerini baskılayıcı hormonlar kullanabilir."

Okullara sızdılar! LGBT’lilerden ‘öğretmen’ ağıOkullara sızdılar! LGBT’lilerden ‘öğretmen’ ağı

KAYNAK: HABER7
Nurullah Alpay Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7 Özel Haber Biriminde editör olarak çalışmaktadır.
YORUMLAR 65
  • Ysn 8 ay önce Şikayet Et
    Dişi Şeytan..
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    ALLAH C.C fırsat vermesin inşallah. Amin Amin Amin.
    Cevapla
  • Ertuğrul 8 ay önce Şikayet Et
    Şeytan bile sizden kaçar lanetli kadın
    Cevapla
  • Hak 8 ay önce Şikayet Et
    Allah'ım bahtını açık etsin inşallah kardeşim allahımız seni yaratmış sen onun verdiğini nasıl degıştırmeye kalkarsın
    Cevapla
  • MSG 8 ay önce Şikayet Et
    Allah sana CENNET NASİP ETSİN Kardeşim..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi kapanış rekoru!
İngiltere'den Hamas sürprizi! Teklifi duyurdular: Umarım kabul ederler