Kocaeli'de feci olay: Baba ve 2 oğlu öldü!

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde demir bariyerlere çarpıp, 100 metreden yuvarlanan otomobildeki Zahit Turhan ile oğulları Ali Zahit ve Muhammet Yusuf Turhan öldü, eşi Hatice Turhan ise yaralandı.

GİRİŞ 20.08.2023 14:22 GÜNCELLEME 20.08.2023 14:22
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Kaza, sabah saatlerinde Kuzey Marmara Otoyolu Körfez ilçesi Sevindikli mevkisinde meydana geldi. İstanbul yönüne giden Osman Turhan idaresindeki 34 FBL 374 plakalı otomobil, kontrolden çıkıp demir bariyerlere çarptıktan sonra 100 metreden yuvarlandı. İhbarla bölgeye polis, itfaiye ve acil sağlık ekipleri geldi.

Kazada sürücü Turhan ile oğlu Ali Zahit Turhan hayatını kaybetti, araçta sıkışan eşi Hatice Turhan ile diğer oğlu Muhammet Yusuf Turhan ise yaralandı. Ekiplerce sıkıştığı yerden çıkarılan Hatice Turhan’ın duran kalbi, 30 dakikalık kalp mesajı ile yeniden çalıştırıldı.



Kocaeli Şehir Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Muhammet Yusuf Turhan da doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Otoyolun bir şeridi trafiğe kapatırken, kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • mustafa ceylan 8 ay önce Şikayet Et
    allah rahmet eylesin aileye sabrı cemiiil niyaz ediyorum ...mekanları cennet olsun inşallah trafik te biraz daha dikkat lütfen :((
    Cevapla
  • FATİH 8 ay önce Şikayet Et
    otoban bariyerleri ve özellikle kamyon tır arkalarında daha esnek malzeme kullanılmalıdır.
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin kalanlara sabırlar
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Allahım Rahmetiyle Muamele Eylesin
    Cevapla
  • Selçuk 8 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Otoban bariyerlerinin dayanıklılığı kontrol edilmeli. Tüm kazalarda ya araca saplanıyor yada kopuyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye manşetlerden inmiyor! Avrupalılar elendi, Türkler yapacak
Beşiktaş’taki feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı: Uçarak karşı yöne geçmiş