Zeytin Dalı bölgesinde 6 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

MSB: Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Zeytin Dalı bölgesine taciz ateşi açan 6 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hâle getirdi.

GİRİŞ 23.08.2023 13:19 GÜNCELLEME 23.08.2023 13:54
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Zeytin Dalı bölgesine taciz ateşi açan 6 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi. 

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, "Suriye'de halkın huzur ve güvenliğini bozmak isteyen teröristlere misliyle karşılık vermeye devam ediyoruz" denildi. 

MİT'ten nefes kesen operasyon: Bekir Kına etkisiz hale getirildi!MİT'ten nefes kesen operasyon: Bekir Kına etkisiz hale getirildi!

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 38
  • SARÌYERLÌ 8 ay önce Şikayet Et
    ateşleri bol olsun Cehennemde
    Cevapla
  • Vatandaş 8 ay önce Şikayet Et
    Etkisiz hale getirildi demeyin .gebertildi deyin
    Cevapla
  • Vatansever 8 ay önce Şikayet Et
    Burda akillari sira kürdistan kuracaklar ırak kuzeyi kürdistan oldu zaten amsc suriye sinırımiza ve turkiyenin dogusuna kürdistan kurmak bütun amac bu.zaten pkk ninda bu hdp oy verenlerinde amzci bu bunu cocuk bile biliyor.ama kürdistan kuramayacaksiniz.bölemeyeceksiniz insaallah tek vatan tek millet tek bayrak tek devlet
    Cevapla
  • türkiye 8 ay önce Şikayet Et
    amerikayıda vurun gitsinler önünüz açılsın yoksa ordu buraya yığılır Allah sizi muhafaza etsin türkiye her yere ordu yerleştirin her yerden vurun atatürkün taktiklerin kullanın
    Cevapla
  • Vatandaş 8 ay önce Şikayet Et
    Bitti bitiyor bitti bitiyor bitti bitiyor bitti bitiyor...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kuduz riskli temas sayısında korkunç rakamlar: Son 15 yılda 4 milyon kişiye yaklaştı!
Erdoğan-Özel görüşmesinde neler konuşulacak? AK Partili Usta'dan önemli açıklama