Bakırköy'deki Pitbull saldırısı: Sahipleri yakalandı ve ceza kesildi

Bakırköy'de Ahmet Donanmaoğlu'na saldıran Pitbull cinsi köpeğin sahibi oldukları tespit edilen E.A. ile E.Y.'ye 66 bin 798 lira para cezası yazıldı.

GİRİŞ 26.08.2023 14:24 GÜNCELLEME 26.08.2023 18:18
Bu Habere 254 Yorum Yapılmış

Olay, 20 Ağustos günü saat 16.00 sıralarında, Şenlikköy Mahallesi, Yeşilköy Caddesi'nde meydana geldi. Bir iş yerinin garaj kapısında bağlı bulunan Pitbul cinsi köpek Ahmet Donanmaoğlu'na saldırdı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bacağından yaralanan Donanmaoğlu, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayın ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, konuyla ilgili inceleme başlattı. Yapılan incelemelerde köpeğin E.A. ile E.Y. isimli 2 kişiye ait olduğu belirlendi. Şüpheliler polis ekiplerince gözaltına alındı. Şüphelilere 'Hayvanları Koruma Kanunu' kapsamında 66 bin 798 lira para cezası kesilirken, E.A. hakkında adli işlem başlatıldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen E.A., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Donanmaoğlu'nu ısıran köpek ise Bakırköy Belediyesi hayvan barınağına teslim edildi.

Öte yandan olay anına ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde kulübesinde yatan köpeğin Donanmaoğlu'nu görünce birden kulübeden çıktığı ve adama saldırdığı, adamın dakikalarca köpek tarafından saldırıya uğradığı anlar yer aldı.

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 254
  • Ilhan 8 ay önce Şikayet Et
    Allah akil versin yazmaya bile gerek hep ayni sey adami öldurse yine bir sey olmaz cunku hayvan haklari insan hsklarindan fazla
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    merak etmeyelim kesin hakim savcı milletvekili tanıdığı vardır kim haksiza yardım ediyorsa soyo sopu kurusun yaşasın düzgün insanlar
    Cevapla
  • KIRKİKİ 8 ay önce Şikayet Et
    şeriyat
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Ne cezası yav en az 10 yıl hapis verilmeli ve hadım edilmeli,köpeğin parçaladığı insanın çektiği aci korku,giden zamani,hastane masraflari,etrafindakilerin üzüntusu ne olacak,yakin gitsin sudubozuklari
    Cevapla
  • Cenk Yakın 8 ay önce Şikayet Et
    Yargı reformu acill yapılmalı bu adil olmayan yargı adalet dağıtmıyor..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!