Kayıp Alzheimer hastasından kötü haber

Çorum'da 4 Ağustos'tan bu yana kayıp olan Alzheimer hastası Neşet Acar'ın (74) cansız bedenine ulaşıldı.

Kayıp Alzheimer hastasından kötü haber
Kayıp Alzheimer hastasından kötü haber
GİRİŞ 26.08.2023 17:05 GÜNCELLEME 26.08.2023 17:07
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Çorum'da merkeze bağlı Sevindikalan köyünde Alzheimer hastası Neşet Acar, 4 Ağustos’ta evinden çıktı ve bir daha geri dönmedi. Ailenin ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Jandarma ve AFAD’ın 22 gündür aradığı Acar’ın bugün cansız bedenine ulaşıldı. Köye, 3 kilometre uzaklıkta Çamlıdere mevkisinde bulunan Neşet Acar’ın cenazesi, otopsi için Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Cerrah 11 ay önce Şikayet Et
    Devletin alzheimer hastaları için ailelere daha fazla destek olması lazım ayrıca bu hastalık çok yaygınlaştı halkın bilinçlendirilmesi şart, bu hastalara evde bakmak çok zor, özeller pahalı, devlet bakımevleri de yetersiz sıraya giriyorsun biri vefat ederde boşluk olursa ve sıra sana geldiyse girebiliyorsun kontenjanlar en fazla 20-25 hasta prosedür de gereğinden fazla
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Irak'ın kuzeyine hava harekatı: Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi
TRT spikerinden İsrail protestosu!