Avcılar'da yangın: 3 kişi hayatını kaybetti

Avcılar'da yıkılmak üzere boşaltılan 6 katlı binanın bodrum katında yangın çıktı. Yangında 3 kişi hayatını kaybederken bir kişi de ağır yaralandı.

GİRİŞ 03.09.2023 21:47 GÜNCELLEME 04.09.2023 10:56
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yangın, 19.00 sıralarında Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, Kayabaşı sokakta meydana geldi. Sokak üzerinde bulunan ve yıkılmaz üzere boşaltılan 6 katlı binanın bodrum katında yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.



Binaya giren itfaiye ekipleri 2 erkeğe ait cesetle karşılaştı. İtfaiye ekipleri tarafından çıkarılan biri kadın iki kişi ise sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan ve ismi öğrenilemeyen bir erkek vatandaş yolda hayatını kaybetti. Yangına müdahale eden 5 itfaiye eri dumandan etkilendi. Polis ekipleri yangını çıkardığı iddia edilen bir kişiyi gözaltına aldı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • engin kaya 7 ay önce Şikayet Et
    abow bizim mahalle bew
    Cevapla
  • Adnan 7 ay önce Şikayet Et
    Yıkılacak binalar yıkım kararı çıkmadan boşaltımasın bunlar tehlike saciyor
    Cevapla
  • ASLI 7 ay önce Şikayet Et
    Binaların yıkım kararı kesinleşince 60+30gün içinde yıkmaları zorunlu yıkmazsa belediyelerin yıkması gerekiyor parasınıda mal sahiplerinden alıyorlar muhtemelen ya mal sahipleri karar çıkmadan erken çıkmaya karar verdi ki yasak değil engelleyemezsin yada belediye görevini yapmıyor zorla yıkmıyor
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Şüpheli yangın ve ölüm
    Cevapla
DİĞER HABERLER
500 milyon euro'luk proje! Avrupa'nın en büyük gaz hattına Türk eli değdi
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması!