Son dakika: Savaş uçağının parçası otoparka düştü! MSB'den açıklama...

Son dakika haberi... Başkent'te F-4 savaş uçağının yakıt tankı bir otoparktaki araçların üzerine düştü. Olayda herhangi bir can kaybı yaşanmazken, maddi hasar meydana geldi.

GİRİŞ 04.09.2023 13:42 GÜNCELLEME 04.09.2023 13:43
Bu Habere 110 Yorum Yapılmış

Ankara’da bir F-4 uçağının yedek yakıt tankı TPAO Genel Müdürlüğü’nün bahçesinde araçların üzerine düştü.

Olayda herhangi bir can kaybı yaşanmazken, maddi hasar meydana geldi. Teknofest alanından havalanan uçak güvenli bir şekilde Eskişehir’deki üssüne döndü.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Hv. K. K.lığımıza ait F-4 Savaş Uçağının bir parçası Ankara Semalarında uçuşu esnasında bilinmeyen bir sebeple TPAO’ya ait açık bir otoparka düşmüştür. Bahse konu uçak emniyetli bir şekilde Eskişehir meydana iniş yapmıştır. Olayda; herhangi bir can kaybı ve yaralı bulunmamaktadır. Konuyla ilgili ayrıntılı teknik inceleme devam etmektedir" denildi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 110
  • Serkan 7 ay önce Şikayet Et
    Kasko bunu öder mi acaba?
    Cevapla
  • Esven 7 ay önce Şikayet Et
    Ya izleyenlerin üzerine düşseydi.Allah saklamış.
    Cevapla
  • MaKuS 7 ay önce Şikayet Et
    güleriz ağlanacak halimize ama çağı geçmiş olmasına rağmen cesurca uçuyor F-4 . cesaretinden biraz da bizim bazı muhafazakârlara . . .
    Cevapla
  • Ottomans 7 ay önce Şikayet Et
    Ekpertiz yapilmayan ucak
    Cevapla
  • GÜLE GÜLE 7 ay önce Şikayet Et
    BAYAĞI GÜLDÜM ABİ. BU BAYAĞI İYİYDi
    Cevapla
  • aksaray 7 ay önce Şikayet Et
    tamamda bu uçak kalkmadan önce yetkili uzmanlar uçağı kontrol etmemişlermi. yasal olarak uçak kalkmadan önce kontrol edilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
PKK elebaşı istedi, ilk ses onlardan geldi!
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...