FETÖ'nün TSK yapılanmasına operasyon: 9 gözaltı

İzmir'de, FETÖ/PDY'nin Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) yapılanmasının askerlerden ve askeri öğrencilerden sorumlu mahrem imamlarına yönelik yapılan operasyonda 9 şüpheli gözaltına alındı.

FETÖ'nün TSK yapılanmasına operasyon: 9 gözaltı
FETÖ'nün TSK yapılanmasına operasyon: 9 gözaltı
GİRİŞ 05.09.2023 10:16 GÜNCELLEME 05.09.2023 10:16

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ/PDY'nin TSK yapılanmasının askerlerden ve askeri öğrencilerden sorumlu mahrem imamlarına yönelik çalışma yapıldı. Yargıtay 16. Ceza Dairesi'nin delil kabul ettiği tesadüfle açıklanmayacak şekilde, örgütsel irtibat tarzına uygun olarak ankesörlü ve kontörlü sabit hat irtibatı olmak üzere, HTS kayıtları, itirafçı beyanları, Bank Asya hesap hareketleri gibi bilgiler eşliğinde 9 şüphelinin yakalanması için harekete geçildi. Savcılığın talimatıyla İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından düzenlenen eş zamanlı operasyonla 9 şüpheli yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerin polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti