Diyarbakır'da bombalı saldırı hazırlığındaki 5 terörist yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: Diyarbakır'da bombalı terör eylemi hazırlığındaki 5 terörist yakalandı.

GİRİŞ 08.09.2023 09:24 GÜNCELLEME 08.09.2023 09:58
Bu Habere 70 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Diyarbakır'da bombalı saldırı hazırlığındaki 5 terörist yakalandı.

Operasyonda yakalanan ve terör örgütü PKK adına kuryelik yaptıkları tespit edilen R.D, D.D, O.D, F.D ve R.D isimli teröristlerin ikametlerinde yapılan aramalarda PETN patlayıcı madde, A4 patlayıcı, roketatar başlığı ile avometre, saatli anahtar sistemi, patlayıcı devre sistemi, zaman ayarlı patlayıcı ve silah bulundu. 

Operasyonu EGM İstihbarat Başkanlığı, Diyarbakır ve Mardin İl Emniyet Müdürlükleri, Havacılık Daire Başkanlığı, Diyarbakır Özel Harekat, TEM ve Bomba İmha Şube Müdürlüğü gerçekleştirdi. 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Bir nebze olsun insanlıktan nasibini almayan hainlere asla acımayacağız. Terör sona erene kadar mücadelemiz devam edecek" açıklamasında bulundu.

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 70
  • YALNIZ KURT 7 ay önce Şikayet Et
    Her yer mülteci kaynıyor devletimiz önlemini almassa çok büyük sıkıntı bekliyor türkiyemizi malesef saygılarımla
    Cevapla
  • Taner Yıldız 7 ay önce Şikayet Et
    Türkiye de mülteci sorunu var ve Devletimiz özellikle Suriyeli mültecilerin ülkelerine güvenli ve onurlu bir şekilde dönüşleri için istikrarlı çalışmalar yapmaktadır; Türkiye'nin daha büyük ve öncelikli çözmesi gereken sorunu, yıllarca yediği kaba pisleyen, her fırsatta sırtımızdan hançerleyen Türkiye deki terör örgütü pkk, şehir yapılanması KCK Dhkp-c...ve iş birlikci fetö imhası.
    Cevapla
  • Hüsnü Başmak 7 ay önce Şikayet Et
    Dağlarda 50 nin altında aşağılık pkk terör örgütü üyesi var ; şehirlerde ise her an dağa çıkmaya hazır yüzbinlerce pkk şehir yapılanması KCK üyesi var. Başarılı bir şekilde sürdürülen pkk imhasına eş zamanlı olarak pkk şehir yapılanması KCK, Dhkp-c, Mlkp, Pys...ve iş birlikci fetö imhasıda elzemdir zaman kaybetmeden
    Cevapla
  • Gurbet 7 ay önce Şikayet Et
    Kendi yaptıkları bombaları kendilerine bağlayın ibreti alem için. Türkiye topraklarında yapmayın burayı kirletmesinler
    Cevapla
  • Asım 7 ay önce Şikayet Et
    Niye sağ ele geçiriliyor anlamıyorum bombası da var yanında atın bir çukura patlatın israf
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakanlıktan yeni tereyağı kararı! En az yüzde 82 olacak
Kaza yapan İsrailli bakan Ben Gvir'in kaburgaları kırıldı