Kırmızı bültenle aranıyordu! Kazak zanlı Aydın'da tutuklandı

Aydın'ın Didim ilçesinde, "silahlı soygun ve kasten öldürme" suçlarından kırmızı bültenle aranan Kazakistan uyruklu şüpheli tutuklandı. Zanlı, işlemlerinin tamamlanmasının ardından Kazakistan’a nakledilecek.

Kırmızı bültenle aranıyordu! Kazak zanlı Aydın'da tutuklandı
Kırmızı bültenle aranıyordu! Kazak zanlı Aydın'da tutuklandı
GİRİŞ 08.09.2023 22:34 GÜNCELLEME 08.09.2023 22:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Grup Amirliği ve Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Türk vatandaşlığı başvurusunda bulunan bir kişi hakkında inceleme başlattı.

Ekipler, başvuruyu yapan kadının eşi C.T'nin "silahlı soygun ve kasten öldürme" suçlarından Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan Kazakistan uyruklu bir şüpheli olduğunu tespit etti.

Efeler Mahallesi'ndeki bir eve düzenlenen operasyonla yakalanan zanlı tutuklandı.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • ilginc 7 ay önce Şikayet Et
    yahu bu adam ulkeye sabikaliyken nasil girmis.pasaport polisine acil yetki kuskulandi insana giris yasagi vurmali. amerikaya vize aliyorsunuz lakin vizede not.bu sizin amerikaya girinize garanti degildi.ucakta form dolduruyorsunuz polis ikna olmuyor aninda paket
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fatih Altaylı’dan 1 Mayıs'taki provokasyona tepki çeken yorum!
Başkan Altay: "Konya’yı Türkiye’nin en akıllı şehirlerinden birisi yapacağız"