Kaldırım taşıyla genç kızın yüzünü yaralayan şüpheli yakalandı

İstanbul Sultangazi’de kaldırım taşı atıp lise öğrencisi genç kızı yüzünden yaralayan şüpheli yakalandı. Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaldırım taşıyla genç kızın yüzünü yaralayan şüpheli yakalandı
Kaldırım taşıyla genç kızın yüzünü yaralayan şüpheli yakalandı
GİRİŞ 10.09.2023 18:39 GÜNCELLEME 10.09.2023 18:41
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Sultangazi Eski Habipler Mahallesi’nde 7 Eylül'de 10. sınıf öğrencisi M.N.K isimli kız, okul kitaplarını almak için evden çıkarak bir arkadaşıyla buluşmuş, okulun yanındaki bir parkta oturan genç kız ve arkadaşının yanlarına gelen bir grup erkek sözlü tacizde bulunmuştu.

Ç.İ. isimli genç, M.N.K. ve arkadaşını rahatsız eden grubu uyarıp tepki göstermişti. Bunun üzerine çıkan kavgada darp edilen Ç.İ. kız arkadaşlarını alarak olay yerinden uzaklaşmış, peşlerini bırakmayan grup çağırdıkları arkadaşlarıyla beraber takip ettikleri gençlerin önünü tekrar keserek darp etmişti.

O esnada gruptan birinin fırlattığı kaldırım taşı M.N.K’nın yüzüne gelmiş, 5 dişi kırılan genç kız hastaneye kaldırılmıştı.

Genç kızın yüzüne ve tartışma sırasında yaralanan Ç.İ.’nin kesilen kulağına dikiş atılmıştı. Şüpheli gözaltına alındı İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmada, kaldırım taşını fırlatan O.A.A. yakalanarak gözaltına alındı.

Yapılan incelemede O.A.A’nın M.N.K. ve Ç.İ. ile aynı okulda eğitim gördüğü belirlendi. Şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından ‘kasten yaralama’ suçundan adliyeye sevk edildi.

KAYNAK: İHA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 19
  • Ertuğrul 7 ay önce Şikayet Et
    Bişey olmaz kız ölmemiş arkadaşının kulağı dikilmiş. Hoş ölse de iki gün sonra katil dışarı da . Bugün 54 suç kaydı olan dışarıda bu çocuk daha yeni başlamış. Ceza yasamız sucludan yana.
    Cevapla
  • Erhan ergovan 7 ay önce Şikayet Et
    Tutuksuz yargılanmak üzere serbest. Ceza hükmün geriye bırakılması. Yanı ölüm olmadıktan sonra ceza yok
    Cevapla
  • Mehmet çetin 7 ay önce Şikayet Et
    Ana okulundan itibaren ahlak, iyi insan olmaz, temizlik çevre, trafik eğitimleri üst seviyede verilmesi gerek toplum olarak yozlaştık
    Cevapla
  • Velid 7 ay önce Şikayet Et
    Kesinlikle en küçük müsamaha gösterilmeden caydırıcı ceza şart. Yoksa bu tiplerin ıslahı beklenirse toplumsal emniyet yok olacaktır. Herkes kendi adaletini sağlamaya yonelmemeli. Cezalar caydırıcı olmazsa, insanların adalet duygusu tatmin edilmezse, insanlar kendi adaletini arayacaktır.
    Cevapla
  • 61 li 7 ay önce Şikayet Et
    Ağzına sağlık
    Cevapla
  • Adnan 7 ay önce Şikayet Et
    Eğitimle olmaz bu isler ahlak bozukluğundan kaynaklanıyor aslında bu suçu işleyenleri camilerde hocaların günde 1 saat anlatmasınlar kendilerine geleceğini dusunuyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik