Yine İBB yine rezalet! Musluklardan akan çamurlu su vatandaşları isyan ettirdi

CHP'li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi vatandaşların sorunlarına sorun katmaya devam ediyor. İstanbul'da farklı ilçelerde su kesintisi yaşanması ve musluklardan çamurlu su akması nedeniyle vatandaşlar isyan etti.

GİRİŞ 11.09.2023 00:12 GÜNCELLEME 11.09.2023 10:24
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

Bir süredir sularının akmadığını sosyal medya üzerinden paylaşan vatandaşlar, yetkililerden yardım istedi.

Bazı vatandaşlar ise sularının çamurlu şekilde aktığına ilişkin görüntüleri paylaşarak, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresine (İSKİ) tepkilerini dile getirdi.

Yine İBB yine rezalet! Musluklardan akan çamurlu su vatandaşları isyan ettirdi

İSTANBUL'DA FARKLI İLÇELERDE KİRLİ VE ÇAMMURLU SU SKANDALI YAŞANIYOR

Bir vatandaş sosyal medya hesabından, "İstanbul'da farklı ilçelerde kirli su problemi yaşanmaya başladı. Tüm çeşmelerden kirli su akmaya devam ediyor. Temiz çamaşırları atıyorsun makinaya, kirletip çıkarıyorsun. Böylece kendilerinin kirli çamaşırları ortaya çıktığında çok belli olmuyor, sinsi planlar." ifadelerini kullandı.

Yine İBB yine rezalet! Musluklardan akan çamurlu su vatandaşları isyan ettirdi

'YARIN OKULLAR AÇILIYOR, HALA ÇAMUR AKIYOR ÇEŞMEDEN'

Ümraniye Atakent Mahallesi'nde ikamet ettiğini belirten bir vatandaş, paylaşımında İSKİ'nin resmi hesabını da etiketleyerek, şunları yazdı:

"Bu akan suyun hali nedir böyle İSKİ? Yarın okullar açılıyor. Çoluk çocuk banyo yapacak, suyun haline bak. Litrelerce suyu düzelir diye boşa akıttık, hala çamur akıyor çeşmeden."

VATANDAŞLAR İBB VE İMAMOĞLU'NA YOĞUN TEPKİ GÖSTERDİ

Bir başka vatandaş ise çamurlu su videosu eklediği paylaşımında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu da etiketleyerek, "Musluktan akan sularda hangi standartları uyguluyorsun?" ifadesini kullandı.

Yine İBB yine rezalet! Musluklardan akan çamurlu su vatandaşları isyan ettirdi

İSKİ Genel Müdürlüğü, İSKİ Destek ve İBB Çözüm Merkezi'ni etiketleyerek paylaşımda bulunan bazı sosyal medya kullanıcıları da "Ümraniye'de su kesintisi sonrası vermeye başladığınız su, bir saattir çamur gibi akıyor ve hala suları kullanamıyoruz", "Üsküdar Selamiali Mahallesi, sular çamurlu akıyor, ne zaman düzelir?" diye yazdı.

Buna ilişkin İSKİ'nin resmi sitesinde herhangi bir açıklama yapılmadı.

"Alo 185" çağrı hattında ise "Ümraniye, Üsküdar, Beykoz ve Fatih ilçelerine sular verilmiştir." şeklinde sesli mesajlarla vatandaşlara cevap veriliyor.

KAYNAK: AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 56
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Sularınızın aktığına oturup dua edin. Daha iyi günleriniz bunlar.
    Cevapla
  • Selah 7 ay önce Şikayet Et
    Harika
    Cevapla
  • Kızılelma 7 ay önce Şikayet Et
    Bunlar İstanbulludan Oy vermelerine rağmen intikam alıyorlar.25 Yıl Basarılı yönetimi hazmedemeyen Chp 25 Yılın intikamını alıyor.
    Cevapla
  • Vay Bee 7 ay önce Şikayet Et
    Manisa Salihli de çamurlu su 1 senedir akıyor
    Cevapla
  • Üsküdârî 7 ay önce Şikayet Et
    Dün akşam Üsküdar civarında sular kesildi. Birkaç saat sonra geldiğinde çamur gibi akıyordu. Yarım saat üç musluğu açtım, yine durulmadı. 5 yıldır tek kuruş yatırım yapılmadı; neticesi bu. Oy verenleri Allah bildiği gibi yapsın, müstehakkını versin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Volkswagen'i 5 yıl boyunca soymuşlar! Ne var ne yok gitmiş...
Hamas'tan ateşkes açıklaması