Bakanlıktan Halk TV'ye suç duyurusu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından bir televizyon kanalında yayınlanan programda devlet korumasındaki çocuklarla ilgili atılan iddialara ilişkin suç duyurusunda bulunulacağı açıklandı.

Bakanlıktan Halk TV'ye suç duyurusu
Bakanlıktan Halk TV'ye suç duyurusu
GİRİŞ 12.09.2023 18:11 GÜNCELLEME 12.09.2023 20:11
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, CHP yandaşı Halk TV'de yer alan devlet korumasındaki çocuklarla ilgili iddialarla ilgili açıklama yaptı.

Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı’nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Devlet korumasında bulunan çocuklarımızı ve Bakanlığımızı yıpratmak için belirli çevreler tarafından belli aralıklarla dile getirilen ve gerçeği yansıtmayan çirkin iddialara ilişkin Bakanlık olarak suç duyurusunda bulunuyoruz. Devlet kurumlarımızı ve devlet korumasında bulunan çocuklarımızı zan altında bırakan yalan ve çirkin iddialara asla fırsat vermeyeceğiz. Hassas hizmet gruplarımıza yönelik iddia ve haberlerinde basın mensuplarını daha sorumlu davranmaya davet ediyoruz. Dezenformasyona karşı her türlü mücadeleyi verirken çocuklarımızı korumaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Kapatın gitsin a haber varken bunlara ne gerek var
    Cevapla
  • Kader. 7 ay önce Şikayet Et
    CHP bu ülkede vatan haierini besleyen ve yetiştiren bir parti haline getirildi.
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Halk TV kapatılmalı işleri vatan millet düşmanlığı.
    Cevapla
  • Mumsuz Ekrem 7 ay önce Şikayet Et
    HALK TV nin suç olmayan iddiası yok ki. Hepsi suç. Bak başlıklar hep çarpıtma.Linc. İmc TV vardı onun gibi lağv edilmeli. Hiç Bir işe yaradığı yok. Muhtemelen İBB parası ile tutunuyor istediği haberi yapıyor. Kılıçdaroğlu kesti cukkayı onuda karalıyor artık. İmamoğlu şimdilik gözde kağıttan kaplanları.
    Cevapla
  • Adem 7 ay önce Şikayet Et
    Yalan haber yapanlara her yarım saattebir ben yalan haber yaptım vatandaşı kandırdım biz yalancıyız özür dileriz diye para cezası hariç bir ay boyunca anons yaptıracaksın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Namık Tan'ın ismi çok konuşulmuştu, Özgür Özel öneren ismi açıkladı
FIFA devrime hazırlanıyor! Süper Lig heyecanı yurt dışına taşınabilir