AK-47 ile saldırıyı bekçiler önledi!

Adana'da plakasız motosikletle ilerleyen kasklı iki kişi, uzun namlulu silah olan AK-47 ile bir iş yerine silahlı saldırı düzenleyecekleri sırada bekçilere yakalandı.

AK-47 ile saldırıyı bekçiler önledi!
AK-47 ile saldırıyı bekçiler önledi!
GİRİŞ 14.09.2023 08:01 GÜNCELLEME 14.09.2023 08:05
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Adana'da motosiklet üzerinde elinde Kalaşnikof marka silahla ilerleyen iki kişi, mahalle bekçilerinin kendilerini fark etmesi üzerine, yaya olarak kaçmaya başladı. Ekiplerin takibi sonucu, şüphelilerden biri yakalanırken, silah ise bir apartmanın otoparkına atılmış halde bulundu. Şüphelilerin kullandıkları motosikletin ise çalıntı olduğu belirlendi. 

Olay, saat 03.30 sıralarında Çukurova ilçesi Güzelyalı Mahallesi'nde meydana geldi. Şehitler Bulvarı üzerinde devriye görevinde olan mahalle bekçileri, motosiklet üzerinde iki kişinin kendilerine yaklaştığını, arkada oturan kişinin elinde ise Kalaşnikof marka silah taşıdığını fark etti. Mahalle bekçilerinin durdurmak istediği şüpheliler, motosikleti devirdikten sonra yaya olarak ara sokaklara doğru kaçmaya başladı.

Bekçilerin durumu telsizle bildirmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekiplerin takibi sonucu şüphelilerden birini yakalanırken, silah ise bir apartmanın otoparkına atılmış halde bulundu. İçinde 30'a yakın mermi bulunan silah, olay yerinde yapılan parmak izi çalışmasının ardından kriminal inceleme için emniyete götürüldü.

Öte yandan, üzerinde plaka bulunmayan motosikletin şasi numarasından sorgu yapan ekipler, çalıntı olduğunu belirledi. Ekipler, gözaltına alınan şüpheliyi polis merkezine götürürken, diğer şüpheliyi yakalamak için çalışmalara devam ediyor. Şüphelilerin, iş yeri, ikamet ya da araç kurşunlamasına giderken yakalandıkları ihtimali üzerinde duran polis ekiplerinin incelemeleri sürüyor.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 22
  • Turgay 7 ay önce Şikayet Et
    Emniyetin azı dişleri yine büyük iş başarmışlar
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    O silah lar nasıl temin ediliyor.. Ona odaklanmaları lazım
    Cevapla
  • Ercan Uğur 7 ay önce Şikayet Et
    Odaklanır emniyet merak etme ilk sordukları öğrenecekleri o olur
    Cevapla
  • Kutahyali 7 ay önce Şikayet Et
    Adana Maşallah Teksasi geçti
    Cevapla
  • Fatih SAYAN 7 ay önce Şikayet Et
    idam gelsin artık... aloo vekiller orda mısınız?
    Cevapla
  • Tatar 7 ay önce Şikayet Et
    Ne vekili onlar sefil çıkarcı ve yalancı.
    Cevapla
  • adem 7 ay önce Şikayet Et
    bekçiler tahminlerin çok üstünde başarı gösterdiler çok suç önleniyor ama en önemlisi suçu melek yapanı salmamak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Karagül' adıyla TikTok'taki yayında büyük tepki çekmişti. Vicdansız anne için yeni karar
Bombalı saldırı hazırlığındaki DEAŞ'lı yakalandı