Yanında çalışma yapılan bina 10 santim kaydı

Arnavutköy’de 4 katlı bina, yanındaki inşaat çalışması sırasında yaklaşık 10 santimetre kaydı. Bina tahliye edildikten sonra mühürlendi. Tedbir amaçlı inşaat çalışması durdururken, zabıta ekipleri bölgede önlem aldı.

Yanında çalışma yapılan bina 10 santim kaydı
Yanında çalışma yapılan bina 10 santim kaydı
GİRİŞ 14.09.2023 10:21 GÜNCELLEME 14.09.2023 11:07
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Arnavutköy Fatih Caddesi üzerinde bulunan ve hafriyat çalışması yapılan inşaatın yanındaki 4 katlı binada yaklaşık 10 santimetre kayma meydana geldi. Kaymayı farkeden binadakiler durumu polis ve belediye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gleen ekipler, tedbir amaçlı binayı tahliye ettikten sonra mühürledi.  Yanındaki inşaatta çalışmalar ise durduruldu. Ekipler tehlike oluşturabilecek alanlara vatandaşın girişini engellemek için demir bariyerlerle çevreyi kapadı. Ekiplerin binadaki incelemesi sürüyor. 

"TEDBİR AMAÇLI MÜHÜRLENDİ"

Esnaf Mustafa Çakır, “Burada hafriyat alınırken aşağı yukarı 5 yada 6 santimetre açıldı. Yan tarafta bir inşaatta hafriyat alındıktan sonra açılma oldu. Daireler de herhangi bir zarar yok, sorduk bir çatlama olmadığı söyleniyor. Biz açılınca farkettik, şuan da tedbir amaçlı mühürlendi. Belediye kararına göre yıkılıp, yıkılmayacağı belirlenecek şuan tedbir amaçlı mühürlendi" dedi. 

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • tepki 7 ay önce Şikayet Et
    binralar arasinda mesafe olacak bence her ønune gelen bin yapmasi yasak olcak
    Cevapla
  • Süleyman Baştürk 7 ay önce Şikayet Et
    binanın dükkanda profil ticareti yapılıyor temelde yük ağır yan tarftada temel kazısı varsa kayması normal böyle ağırlıkla
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    biride sunu sorsun bu bina neden yapışık
    Cevapla
  • daha iyiolabilir 7 ay önce Şikayet Et
    bitişik nizam ahhmakça bir risk, görgüsüz bir mimari, ruşvetli bir ruhsat. ayrı binalar güneş alır, rüzgar hava alır, manzaran karşı mutfağın camı olmaz. kabul edersen akıl var etmezsen böyle devam et
    Cevapla
  • Vatandaş 7 ay önce Şikayet Et
    Bitişik nizam sayısız birçok bina var daha yeni mi öğreniyorsun. Mesele bu tür yerlerde kayma riski göz önünde bulundurularak oradaki binaların hepsinin aynı zamanda yapılması gerekiyor.
    Cevapla
  • Ümit 7 ay önce Şikayet Et
    yerleşim yerinde bitişik nizam vardır bilmiyorsanız diye cevap verdim
    Cevapla
  • sevgi 7 ay önce Şikayet Et
    AAAaa yeryüzünde ilk defa böyle bir şey oluyor. ne gördük ne duyduk. nasıl olmuş acaba? Hayret!
    Cevapla
  • Murat 7 ay önce Şikayet Et
    Bina kaydırmakta dünyada 1 numarayız...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması!