Camide içki içip paylaştı! Rezil sözler: Allah ile dertleştim

İstanbul'da çantasında içkiyle camiye giren kimliği belirsiz bir şahıs, alkol şişesi ve enerji içeceğinin yer aldığı bir fotoğrafı "Allah ile dertleştim biraz." notuyla Reddit hesabından paylaştı.

Camide içki içip paylaştı! Rezil sözler: Allah ile dertleştim
Camide içki içip paylaştı! Rezil sözler: Allah ile dertleştim
GİRİŞ 15.09.2023 13:26 GÜNCELLEME 15.09.2023 13:31
Bu Habere 565 Yorum Yapılmış

İstanbul'da camiye giren bir şahıs, içeride alkol içtiği görüntüleri, "Allah ile dertleştim biraz." notuyla Reddit hesabından paylaştı.

Reddit'te "Kondopolos" takma adını kullanan şahıs, fotoğrafın altına gelen yorumlara yazdığı cevaplarda da dini değerlerle açıkça alay etmeyi sürdürdü.

SKANDAL İFADELER: 'ATATÜRK'E EKBER' DEDİM CESARETİMİ TOPLADIM

Yazdığı bir mesajda caminin alt katının boş olduğunu belirten şahıs, "Ben de çantadan çıkardım içtim. İstanbul'un çok işlek bir semtinde ama boş bir cami." dedi.

"Nasıl becerdin bunu?" şeklindeki bir yoruma da cevap veren şahıs, "'Atatürk'e ekber' dedim cesaretimi topladım girdim içeri." ifadelerini kullandı.

"3 BİN 200 KAYDI İNCELESİNLER"

Pişkin mesajlarına devam eden şahıs, "3 bin 200 küsur caminin kameralarına ayrı ayrı baksınlar, bulduklarında paşa paşa karakola ifade vermeye giderim." diye yazdı.

HESAP SİLİNDİ

Paylaşıma gelen yoğun tepkiler sonrası hesabın silindiği görüldü.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 565
  • 6284 Kaldırılsın 7 ay önce Şikayet Et
    Belkide içinden geçeni söylüyor. Derdini anlatacak birini bulamadı ki Allah ile dertleşti. Allah hidayete eriştirsin. Hz. Ömer'de kızkardeşini katletmeye gittiğinde müslüman olmamışmıydı.
    Cevapla
  • Dede 7 ay önce Şikayet Et
    Bir dahakinde Namaza gel emi �nşallah Müslümanlara dönersin
    Cevapla
  • Misafir misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Rabbim İbret olsun diye bu ve benzeri kişi ve olayları arada bir gerçekleştirir. İçkinin zararlarını, insanın aklını başından nasıl aldığını görmek açısından gerçekleşmiş bir olay olarak bakmak lazım. Tasvip etmiyoruz. Bu olayı Mevla oldurduysa elbet bir bildiği vardır. Bizim bundaki hikmeti bilmemiz zor ancak ibreti almamız mümkündür. Rabbim tüm insanları kötü bir ibret olmaktan korusun
    Cevapla
  • Serkan 7 ay önce Şikayet Et
    ALLAHIM sana havale ettik
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    cesareti olsa ismini açık eder, ama nerde onda o yürek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Valilik günlerdir uyarıyordu! Ankara'da kuvvetli yağış sonrası altyapı çöktü
Tarım Kredi Kooperatif Market'te mayıs ayına özel yeni indirimli ürünler listesi!